Прогноза

23-29 Юли

 

Сложната енергия на седмицата, свързана с лунното затъмнение, ще изисква от нас да съберем себе си, да обединим познанието, което идва от подсъзнанието и да го реализираме по един съзнателен начин. Седмицата може да е особено наситена в емоционален план и да дава редица провокации.

 

Овен – това може да е седмицата на неочакваните флиртове за вас. Ще бъдете емоционално много отворени и лесно ще се влюбвате. Главата ви лесно може да бъде завъртяна, а това да ви накара да не усещате почвата под краката ви. Опитвайте се да се заземявате, защото летенето в облаците може да доведе до много грешни и емоционални решения.

Телец – имате нужда да си починете и да се отдалечите от работата, но вместо това ще ви се налага да се справяте с още задължения. Няма да можете да ги откажете и те могат да ви дойдат в повече. Просто се въоръжете с търпение и с издръжливост и всичко ще бъде наред.

Близнаци – имате усещането, че плановете ви са в пълен хаос. Имате толкова много идеи, но не можете да реализирате нито една на практика. В момента се нуждаете от сигурен и стабилен партньор, който да ви успокои и да ви покаже каква е правилната посока.

Рак – особено спестовни ще бъдете през тази седмица и няма да искате да харчите пари нито за другите, нито за себе си. Имате нужда да се успокоите във финансов план и да знаете, че нямате задължения. Ако имате възможност, върнете стари задължения – това ще ви накара да се чувствате много по-добре.

Лъвпрез тази седмица много силно ще се борите за свободата си и за това да можете да изразявате себе си по собствения ви начин, без да се налага да се съобразявате с мнението на другите. Ако се срещате с голяма съпротива от хората около вас, това може да доведе до неочаквани конфликти.

Дева – през тази седмица можете да играете ролята на емоционална гъба за останалите. Няма да ви е лесно да поставите граници и да кажете какво точно искате и от какво имате нужда. На моменти енергията на другите може силно да ви натоварва. Не й позволявайте, обаче, да ви залива и обезличава.

Везни – най-доброто, което можете да направите през тази седмица, е да поставите граници в отношенията ви и да покажете на другите как трябва да се вържат с вас, за да се чувстват и двете страни добре. ако не успеете да направите това с близките до вас хора, то можете да ги накажете, без да осъзнавате, че проблемът е провокиран от вас.

Скорпион – семейните отговорности идват на преден план. Възможно е да получите негативна оценка за ролята, която изпълнявате в семейството. Първоначално ще искате да се оправдавате и съпротивлявате, но скоро ще разберете, че за да има хармония в личните отношения, вие ще трябва да направите компромиси.

Стрелец – в момента имате сила и ако съберете необходимите съмишленици, можете да постигнете целите си и то по отличен начин. Сами няма да се справите, защото ще ви липсва допълващата гледна точка. За да привлечете хората към вас, то опитайте се да бъдете мили, грижовни и предразполагащи.

Козирог – през тази седмица влизате в ролята на медиатор както в личен, така и в професионален план. През вас ще минава всичко, а от вас ще се изисква да поставите отношенията на другите в ред. Добре е да искате и някаква компенсация за усилията си, защото в противен случай, можете да се чувствате просто използвани.

Водолей – през следващите седем дни за вас е много важно да слушате сърцето си. То ще ви покаже най-правилния път и начин, по който да действате. След това от вас ще се изисква да заявите на другите това, което истински искате и да не им позволявате да променят мнението ви.

Риби – какъвто и емоционален проблем да имате сега, то той ще се реализира във физически план. Ще смятате, че имате болка от климатика или от възглавницата, но реално всяка една болка сега ще изисква от вас да си обърнете внимание както на емоционалното, така и на физическото здраве.