Прогноза

30 Юли – 05 Август

Енергията на пълнолунието обърка сериозно емоционалния ни свят с идеята за разруши старата и ненужна вече структура и да го подреди по един нов начин. Подредбата започва още през тази седмица.

 

Овен – през тази седмица е добре да приключите големите си професионални задачи и да се ориентирате към почивка. Ако не го направите, може да прегреете. А това случи ли се, тогава другите ще видят най-лошото ви лице. Те не го заслужават, затова се ориентирайте към почивка.

Телец – това е седмицата на упоритата работа за вас. Това е работата, която ще ви даде много  и като пари и като оценка и като самочувствие. В този ред на мисли не е добре сега да си почивате, а е идеалният момент да докажете на какво сте способни.

Близнаци – разликата между менталния ви свят и реалния става все по-голяма, а пропастта, която се оформя ви плаши. Това, което е в главата ви е само там, идеите ви са чудесни идеи, но за жалост не могат да се реализират истински. Това може да ви побърка и обърква. Укротете мислите си, защото в противен случай, тялото ви няма да издържи на напрежението.

Рак – усещате, че в живота ви липсва такт и мекота, няма добри отношения. Вместо да промените ситуацията, на вас ви е по-лесно да накажете другите със същото поведение. Замислете се, обаче, как те се чувстват. Някой трябва първи да подаде ръка за разбирателство – защо това да не сте вие?

Лъв – седмицата ви носи много горещи емоции. От една страна те ще ви топлят и ще ви създават чувство на уют, но от друга страна могат сериозно да ви изгорят и наранят. Сдържайте темперамента си – вашето мнение не е важно за всички по начина, по който вие мислите, че е.

Деваенергията на седмицата ви е много близка и е възможно да се чувствате4 много добре точно сега. С лекота вършите задачите си, а другите са много склонни да ви се радват и да ви оценяват положително. Просто се насладете на тази ситуация.

Везни – вашата преценка ще бъде отлична през тази седмица и хората много ще разчитат на нея. Ако работата ви е свързана с консултиране, то можете да имате много добри успехи. Енергията на седмицата, за вас, е много повече рационална, отколкото емоционална.

Скорпион – седмицата изисква от вас грижа и посвещаване на най-близките ви хора. Ако не искате да го направите доброволно, то обстоятелствата ще ви принудят и няма да можете да ги избегнете. Егото трябва да бъде максимално загърбено.

Стрелец – жените в живота ви ще изискват много – и внимание, и грижи и пари, а на вие няма да искате да им ги давате, защото ще усещате, че личното ви пространство в било окупирано по един груб начин. Независимо дали става въпрос за майка ви, дъщеря ви или любимата жена, то ще трябва да поставите граници в общуването, в които да се чувствате добре.

Козирог – добре е да се погрижите за здравето си- както емоционалното, така и физическото. Имате нужда от време за себе си, затова си го дайте, без да се обяснявате на другите и без да им дават информация за личните ви нужди. В момента е добре да бъдете конструктивни егоисти.

Водолей – трудно разпознавате реалността, която ви заобикаля като ваша. Не ви харесва, не искате да е такава. Имате два варианта – да я отхвърлите и да си живеете необезпокоявани във вашата или да се опитате да анализирате какво ви притеснява и да го промените.

Риби –рамките, в които ви поставят другите хора не ви харесват никак. Опитвате се да се освободите от тях, но безрезултатно. Разгледайте ситуацията от положителната й гледна точка. Вие имате нужда от структура, за да оцелеете в момента, а тези рамки я дават. В противен случай бихте се разлели безобразно.