Прогноза

06-12 Август

 

В седмицата, в която Уран се обръща и той става ретрограден, можем да говорим единствено и само за революция. Този път въпросът е какво искаме и можем да променим в себе си. Имаме няколко месеца да разберем, а процесът започва сега.

 

Овен –ще имате усещането, че някой друг прави плановете за живота ви и изобщо не ви пита какво искате. А свие трябва безропотно да се съгласявате и следвате обратите в живота ви. Не се вайкайте за това, което не се случва, а обърнете поглед към новите врати, които се отварят.

Телец- голямо неразбиране може да има между вас и хората, които ви заобикалят. Трудно ще ви е да си признаете, че не ги харесвате и не одобрявате поведението им и ще се опитвате да сте мили и любезни, но безуспешно. Ако има назрял конфликт, то влезете в него. Процесът ще е много по-бърз и лек, отколкото ако го отлагате.

Близнаци – тежкото нервно напрежение, характерно за изминалите седмици, сега ще се успокои и ще имате възможност да помислите трезво над идеите си. Ако се осмелите и поискате помощ и съвет от компетентен ваш познат, то ще можете да стигнете до добри решения.

Рак – имате нужда от това да се заземите, да стъпите на земята и да усетите каква сигурност ви дава. Лесно може да се губите в плановете и емоциите си, затова и заземяването е така важно в настоящия момент. Общувайте с хора, които ви успокояват и ви карат да се чувствате сигурни.

Лъв – седмицата ще ви накара да покажете различността си. Ако успеете да покажете личните си качества по един положителен начин, ще бъдете високо оценени, но ако не сте уверени в себе си, то въздържайте се от изява, защото тя може да доведе до нежелано излагане.

Дева – объркването е във всички сфери. Няма да можете да подредите ежедневието си така, както искате, а ще трябва да се съобразявате със своеволията на хората около вас. Няма да има и време да ви писне, защото ще следват изненада след изненада. Опитайте се да се смеете на всичко това, а не да драматизирате.

Везни – хладнокръвни, сигурни, стабилни, но и студени и резервирани – това ще сте вие през тази седмица. Истината е, че това е правилното поведение за седмицата, която ви предстои и вие ще заемате централна роля в живота на близките ви, а те ще разчитат на помощта ви.

Скорпион – през тази седмица всичко ви се струва прекалено. Нямате сили и емоции за дуригите. Искате да правите това, което ви е на сърцето и да не се съобразявате. Просто го направете, защото, ако се ограничавате и действате против волята ви, ще бъдете особено жлъчни и дразнещи, а това ще доведе до голями проблеми в общуването.

Стрелец – животът, през тази седмица, може да ви изпрати на причудливи места, за които не сте подозирали, че съществуват. Те могат да са както екзотични дестинации, така и посещения на маргинални места. Ще ви бъде много интересно и вълнуващо, но може и да се чувствате много непривично в новата среда. Дайте си време за свикване и адаптация.

Козирог – енергията на седмицата може да ви държи в истински ступор. Нещо се случва, а вие не разбирате какво. Ако не излезете от този ступор, можете да видите как седем дни минават покрай вас, без да участвате  в тях. Ако излезете, ще можете да реагирате и да промените ситуацията така, че да е по-приемлива за вас.

Водолей – точно сега ще искате да блестите в собствената ви светлина и да се покажете такива, каквито сте. Няма да искате да сте мили и любезни и да се съобразявате с мнението на другите. Бъдете себе си, бъдете смели, но се опитайте да не бъдете крайни и да не обиждате другите.

Риби – темата за лъжата излиза на преден план в живота ви. Ще сте склонни да подозирате другите в лъжа и да ги намирате за измамни, но ще ви е много трудно да признаете, че всъщност вие се самозалъгвате. Приемете ли този факт, ще можете да решите всичките си проблеми.