Прогноза

13-19 Август

 

Сякаш енергията става все по-гъста и на всяка крачка се срещаме с предизвикателство, което изисква цялата ни концентрация. Енергията, към края на седмицата, ще започне значително да се олекотява, затова бъдете търпеливи.

Овен – тази седмица ще бъде силно опияняваща за вас. В позитивен аспект ще ви дава вдъхновение, особено ако се занимавате с творческа работа. В негативен аспект може да ви кара да се чувствате като пияни и да не знаете накъде да носите енергията си.

Телец – темата за отговорността идва на преден план в живота ви. Енергията на седмицата ще ви накара да се обърнете към всичко недовършено и да се опитате да го доведете до успешен край. Мързелът ще ви пречи и няма да ви е добър съветник, затова не го слушайте.

Близнаци – много ви се иска всичко да е наред и с готовност говорите по тази тема, но знаете, че под повърхността, нищо не е наред. Нервното напрежение ви изяжда, а не знаете как да действате. Посъветвайте се с по-мъдър от вас човек и не взимайте решенията сами.

Рак – много ще ви дразни факта, че другите ще ви казват какво да правите и няма да одобряват вашата позиция. За жалост няма да можете да им се противопоставите и да наложите себе си, но и не се сърдете и не взимайте крайни решенията в момента.

Лъв – седмицата дава опасност за прегаряне както буквално, така и преносно. Не се излагайте прекалено много на слънце, защото това може да ви все отрази по неприятен начин в момента. Не се претоварвайте, защото нямате сили да се справите с всичко, което сте планирали в момента.

Дева – всичко се движи толкова бавно и мудно, че вие вече не издържате. Независимо дали говорим за лични отношения или професионални проекти, нищо не се случва по начина, по който вие очаквате и това ви дразни неимоверно. Намерете време да си почивате и да се откъсвате от мислите ви, в противен случай те могат да ви побъркат.

Везни –  сякаш една завеса се вдига пред вас и ви показва безкрайно много възможности, за които не сте и предполагали. Това силно ще ви обърка. Не се заблуждавайте, че всички възможности са за вас. От вас се изисква да изберете няколко, най-правилните, които да ви направят щастливи.

Скорпион – през тази седмица от вас се изисква да подредите емоционалния ви свят по начин, който да ви кара да сте щастливи и спокойни. Това ще изисква много работа от ваша страна, а тази работа ще трябва да свършите сами, затова си дайте време и пространство за усамотение.

Стрелец- парите излизат като важната тема през тази седмица. От вас се изисква да ги цените и да не ги пилеете. Едни прекалено големи разходи в момента могат да доведат до липса на сигурност в бюджета в близко бъдеще. Опитайте се да бъдете разумни към парите, а не емоционални.

Козирог – натрупаното напрежение сега ще се реализира по един забележителен начин. При по-екстровертните от вас то ще даде скандали и гласно заявяване на позицията, а при по-интровертните ще даде енергията, обърната навътре, която може да се отрази негативно на здравето ви, затова бъдете внимателни.

Водолейсилното нервно напрежение, което ви владее от известно време, сега ще намалее и ще можете да се усетите по-стабилни и сигурни. Важно е да разгледате отново конфликтите, които сте започнали през изминалия месец и да се опитате да поправите някои от отношенията.

Риби –много крайни емоции ще ви връхлитат през тази седмица. От една страна ще искате да се правите на жертва и да обвинявате другите хора за личните ви проблеми, но от друга страна, ще ви бъде много забавно да наблюдавате както чуждата драма, така и собствената.