Прогноза

27 Август – 02 Септември

Тази седмица дава един напълно нов енергиен старт. От една страна енергията на Пълнолунието е все така осезаема, от друга страна Марс постепенно става директен. Има и облекчение, има и елемент на равносметка, а от нас се изисква да подредим приоритетите си по нов начин.

 

Овен – през тази седмица е много важно да определите точно си място както по отношение на семейството, така и по отношение на работата, на обществото. Позицията, която сте заемали до момента, вече не ви устройва и имате нужда да разгледате отново целите си в краткосрочен и дългосрочен план.

Телец – възможно е да се получи съществено разминаване между вашите очаквания и това, което реалността ще ви предложи като вариант.  Не тръгвайте с прекалено голямата кошница, защото тя може и да не се напълни. Опитайте се да бъдете максимално реалисти.

Близнаци – за вас е добре да сте на път, да се случва нещо в живота ви. Статичността и рутината не са ваши приятели в момента. Напрежението, което носите във вас, ви кара да действате, да се местите, да се движите. Просто го последвайте. Това пак е конструктивна енергия.

Рак – комуникацията излиза като най-важната тема за вас през тази седмица. Добре е да изчистите и подобрите комуникацията в живота ви, да е ясно какво казвате, но и да не се страхувате да изслушате другата страна. Бъдете смели и кажете точно това, което чувствате.

Лъв – колкото по-заземени сте, толкова по-добре ще се чувствате. Имате нужда да ходите боси по земята, за готвите, за строите, да правите земни неща. Едновременно с това може да ви се иска да се реете в мечтите и в облаците, но това няма да е полезно за вас.

Дева – седмицата се очертава много емоционална за вас. Ще чувствате повече отколкото можете да понесете. На моменти ще сте меланхолични, в други носталгични. Емоциите ще искат да излязат и да се реализират, а не да ги блокирате, затова направете точно това – изразявайте се емоционално.

Везни – тази седмица ви е отредена ролята на наблюдатели. Ще виждате всичко, ще го усещате и ще го разбирате, но ще споделяте мнението си, само ако някой изрично ви попита. Ако предложите нежеланата си помощ, то енергията може да се обърне по негативен начин срещу вас.

Скорпион – седмицата ще ви даде едно ново начало. Много е важно как ще подходите към него. Ако сте мили и позитивни, то всичко може да е напред. Ако, обаче, пристъпите, изпълнени със страхове, можете да създадете едно грешно впечатление в другите и началото да е трудно.

Стрелец – здравето излиза на преден план като тема в живота ви. Трябва да се погрижите както за емоционалното ви здраве, така и за физическото. Не отлагайте посещението при лекаря и не се оправдавайте с липса на време, защото говорим за наличен страх.

Козирог – през тази седмица за вас е крайно препоръчително да бъдете несъобразителни, дори крайни егоисти. През последните седмици имаше много преглъщане от ваша страна, прекалено голямо съобразяване, а сега е време да заявите себе си и да кажете какво искате да се случи. Не се притеснявайте, ако дори сте малко по-груби.

Водолей –  агресията и напрежението, които бяха характерни за вас през изминалите седмици, сега ще се успокоят и сякаш ще можете да видите реалността много ясно и точно. Ще разберете какви грешки сте допуснали в поведението си през изминалите седмици и сега ще се опитате да ги поправите.

Риби – емоционалният хаос трябва да се подреди. Когато това стане, ще разберете, че проблемите, за които обвинявате другите, всъщност се коренят в самите вас, но поради хаоса, не сте можели да ги видите.