Прогноза

03-09 Септември

 

Предстои една от леките седмица и един от леките месеци на годината. Енергията се нормализира и ни дава възможност да вдишаме глътка свеж въздух. Затова дишайте с пълни сили.

Овен – целите ви в професионален план ще се случват с по-голяма лекота. Напрежението между вас и авторитетите, шефовете, ще отшуми и ще имате една конструктивна комуникация, в която всяка една от страните ще може да получи това, което иска.

Телец – ако имате планове да се местите, да продавате, да купувате, то енергията е много подходяща за търговия, за комуникация и за уреждане на договорни отношения. От вас се изисква да сте практични и последователни и това е точният път към успеха в момента.

Близнаци – имате нужда да не споделяте и да казвате, че всичко около вас е наред. Нямате сили да видите реалността и нямате пространство да споделяте и да слушате съвети. По-лесно ще е за вас да държите другите на дистанция и да събирате енергията си.

Рак – проблемите с другите хора ще се изгладят. Напрежението, което те ви създаваха в последно време ще отшуми и вие ще ги виждате много по-реално и много по-точно. Значително подобрение във всички партньорски отношения може да се очаква сега.

Лъв – седмицата изисква от вас умереност. Ако залитнете в крайностите, ще изгорите и като емоции и като преживявания. Наслаждавайте се на това, което имате тук и сега и не мислете за после, преди това и там.

Дева – много успешна седмица по отношение на планове, идеи, проекти и тяхната реализация. Другите ще ви чуват и виждат и ще се впечатлени от това, което им казвате. Това, което може да ви изиграе лоша сега е собствената ви неувереност, затова поработете над нея.

Везни – тази седмица носи един особен късмет за вас. Ще получите това, което много сте искали, за което сте завиждали и сте смятали, че трябва да го имате. Сега ще разберете дали това е точно така или сте се намирали в една сериозна заблуда.

Скорпион – седмицата може да премине монотонно, но сигурно. В момента имате нужда от спокойствие и нови вълнуващи моменти, независимо дали са позитивни или негативни, са ви излишни. Наслаждавайте се на спокойствието.

Стрелец – моментът е идеален да превърнете всички си идеи в реалност. Над много неща сте мислили в последно време, много планове са в главата ви. Сега е идеалният момент плановете да станат реалност. От вас се изисква да се спрете на най-добрата форма на партньорство, която да ви подкрепи.

Козирогголям товар ще падне от плещите ви и ще усетите, че изпитвате голяма лекота да действате, да сте смели и да сте активни. Ще имате усещането, че ще полетите. В това може и да се крие опасност – не се хвърляйте в недообмислени планове и идеи.

Водолей – от вас се изисква да се съсредоточите в детайлите, защото в тях се крие важното. Това са детайлите в общуването, в работата, в комуникацията, в договорите. Пропуснете ли важен детайл в момента, това може да обърка сериозно работата ви в близко бъдеще.

Риби – възможно е жизненият ви тонус рязко да падне през тази седмица. Имате нужда да си почивате повече и да намирате време да оставате сами. Енергията на другите много силно ще ви влияе и е много важна в каква компания попадате.