Намираме се в последната част от  годината на ретроградните планети, време да спрем, да погледнем в себе си, да се усетим и да видим живота си отстрани. И точно сега е моментът да преживеем всичко това в три поредни събития, след които нищо няма да бъде същото.

Готови ли сте за революция, за Вашата, лична революция? Готови ли сте за трансформация? Готови ли сте за пре:програмиране? Готови ли сте за деконструкция и конструкция на вашето истинско аз?

Готови ли сте да се откриете, да се срещнете със себе си и да останете заедно в хармония и лекота?

Кога ? През Октомври, Ноември и Декември.  В интервал от един месец. Точно един месец е необходим за да осмислите и интегрирате новата информация. Точно един месец е необходим за да се слеете с наученото, да видите всички знаци и събития с които живота ще ви помогне да свикнете с истинското си аз.

Защо три събития? Трите събития са свързани, точно по начина по който ние сме свързани с живота. За да преживеем трансформацията трябва да преминем през тези три стъпки.

Започваме с майката, тази която ни е дала живот. Символът на безусловната любов и емоционална сигурност.

Продължаваме с бащата -авторитетът, структурата, правилата.

И завършваме със себе си, като Чудото на живота, за да разберем кои сме ние? Кои искаме да бъдем? Как да го постигнем. Какво означава да бъдем себе си? Това е послание, което чуваме от всички страни? Преди да се освободим от родителския модел, ние не сме себе и няма как да бъдем себе. Ние не чуваме вътрешния си глас, а този на родителите. Ние изпитваме страхове и неувереност, които не са наши. Всичко, което ни пречи трябва да бъде върнато, за да остане само това, което ни помага в този живот. И ако някои от хората имат шанса да бъдат положително програмирани от своите родители, за по-голяма част от нас това не е така. Затова с помощта на Хули всички заедно ще поправим този процес.

Какво ни очаква на тези събития?

Вие сте първите участници в събития, плод на дългогодишната работа и изследване на взаимоотношенията и родовата енергия на Хули Леонис. През годините Хули успя да разработи свой уникален метод на работа, който включва в себе си астрология, психология, медитации и работа с представители, за да сътвори един свой метод , който дава истински резултати. Разбира се, този процес не е лесен, понякога не е и приятен, но именно това е показателно, че работи и променя вас и вашата семейна система.  Като част от този метод вие ще разберете ,че може да препрограмирате вашата реалност по начин, по който искате, ще разберете какво наистина е свободна воля и как да я използвате.

Всеки от вас ще получи много лична астрологична информация свързана с трите теми. Ще разберете къде и как е поставен образа на майката и бащата във вашата натална карта. Какви са уроците, ресурсите и трудностите пред вас.

Разбира се отново ще има работа с представители, като най-добър начин да „видите“ ситуацията и отношенията във вашата родова система.

Много споделяне и подкрепа в едно защитено пространство.

Ще стъпим на астрологичното познание, ще го свържем с познанието за родовата енергия и ще се опитаме да излекуваме себе си на базата на енергийни медитации и работа с представители.

Събитията са за всички, но е добре да имате интерес към астрологията, да имате общи познания за позициите в картата ви и да сте отворени да се учите, да сте любопитни и да се изненадвате.