Прогноза

10-16 Септември

Енергията на седмицата е максимално шарена. От една страна Сатурн вече е  директен и сме в новолуние в Дева – все фактори, който дават стабилност, но пък Венера преминава в Скорпион, а Марс във Водолей – красивите нюанси на битовия и емоционален хаос. Пак само от нас ще зависи коя реалност ще изберем.

 

Овен – имате нужда от страст, от провокация, от нещо недообмислено, рисковано. Ежедневието ви отегчава и искате да изживеете нещо разтърсващо. Внимавайте какво си пожелавате, защото ще го получите. След това, обаче, ще разберете дали сте готови за него.

Телец – седмицата се очертава емоционално гореща за вас. Дори емоциите могат да са прекалени и да ви развалят хармонията. Този факт не ви харесва. Намерете начин, по който да се откачате от силните емоции, когато станат прекалено нетърпими за вас.

Близнаци – не можете да се оплачете от липса на динамика. Тя няма да ви забрави и тази седмица. Имате много енергия. Спортувайте, правете секс, тичайте, просто не я оставяйте да седи във вас, защото може да ви създаде много проблеми, свързани с нервната система.

Рак – много силни, дейни и мотивирани ще бъдете през тази седмица. Дори и да започне малко бавно и мудно, към средата енергията много силно ще се ускори и ще яхнете вълната на случването. Действайте и бъдете смели, така ще постигнете целите си.

Лъв- ще се чувствате като дете в количка. Целият шарен свят е около вас и вие искате да го пипнете, но няма да можете, докато някой не ви го даде, а за това ще трябва да се помолите, да сте добри и послушни. Колкото по-мили сте с другите хора, толкова по-щастливи ще бъдете.

Дева – седмицата ви дава потенциала за едно ново начало. При всеки от вас то ще е в различна сфера. Усетете къде се променя енергията. Пуснете старото и ненужното и се отворете да поемете новото, без да се страхувате от неизвестното. В момента няма място за страх в живота ви.

Везни – искате да сте свободни и независими и да правите това, което ви харесва. За да се случи всичко това, то е добре и да го правите сами. Ако сте готови да платите тази цена, то всичко може да се подреди отлично. Ако не сте, ще преживеете една седмица на объркване.

Скорпион – точно сега ще се научите на спокойствие и на търпение. Всичко около вас ще е наред и това може да ви дразни. Вие имате нужда от провокации, а точно сега те ще липсват и ще се чудите дали се намирате на правилното място с правилните хора. Научете се да се отпускате и да приемате живота такъв, какъвто е.

Стрелец – възможно е да сте привлечени от най-неподходящите за вас хора както в интимен, така и в приятелски и професионален план. Харесват ви нестандартните хора и искате да сте с тях, но не искате да понесете последствията от това решение. Затова се замислете отново на какво сте готови.

Козирог – време е да останете сами със себе си и да решите какво точно искате да правите. Това са си вашите планове и само от вас зависи как и кога ще ги реализирате. Не се занимавайте със съветите на другите –  в момента те са ви напълно излишни.

Водолей – иска ви се всичко да се подрежда според вашите очаквания и да следва вашата логика, но последния месец, както и настоящата седмица, са много провокативни. Целта на този период е да ви накара да се съобразявате и да приемате обстоятелства, които ви се налагат отвън, не сте съгласни с тях, но това са уроците на социализацията и умелото социално общуване.

Риби –  слънцето огрява силно вашата поляна, вие сте много забележими. Само от вас зависи какво ще направите с това качество. Можете да го използвате да привлечете приятни и подходящи партньори, а можете и просто да привличате вниманието над себе си по негативен начин.