Прогноза

17-23 Септември

 

Започва периодът на емоционалното узряване или с други думи един от най-красивите сезони- есента. Време е да се отделим от идеята за егото и да се насочим към това да изследваме понятието „ние“.

 

Овен –седмицата ще изисква от вас да преразгледате партньорските ви отношения. Ще бъде важно да поставите едни ясни граници в общуването, но това не трябва да означава студена дистанция, а едно нормално пространство, в която да се чувствате приети, видени и зачетени.

Телец – няма да ви е лесно да се ориентирате в енергията на тази седмица. Сякаш ще се намирате в мъгла и ще виждате хората като сенки и ще чувате гласовете им в далечината. Всичко това може да е много объркващо за вас. Затова се въздържайте от крайни решения и предприемане на големи промени.

Близнаци – може да се очаква голямо раздвижване в живота ви, стига вие да го позволите. Пластовете в живота ви така могат да се разместят, че да ви отведат на едно ново енергийно и физическо място, но трябва да имате смелостта да позволите този процес и да извървите пътя.

Рак – ще ви се налага да изразявате себе си по един категоричен начин, а вие няма да имате нито желание да го правите, нито сили, но пък ще имате голяма нужда и обстоятелствата ще го изискват. Затова намерете сили и се заявете.

Лъв – енергията на седмицата изисква от вас да договорите нови условия в живота ви. Това се отнася както до работата ви, така и до връзката ви с най-близките, със семейството. Време е за промяна и вие ще сте тези, които ще провокират и реализират промяната.

Дева-време е да се замислите какво е ценно за вас и какво не е. След като стигнете до тези важни за вас заключения, то е добре да ги приложите в живота си и да премахнете всичко това, което ви задържа назад и ви пречи.

Везни – тази седмица ще активира всичките ви позитивни качества и ще ви накара да сте изключителни дипломати в отношенията с другите. Често ще влизате в ролята на медиатори и ще трябва да успокоявате другите. Претенциите ви също ще се изострят и това може силно да дразни другите хора.

Скорпион – голяма доза успокоение ще ви обземе през тази седмица. Ще можете да подредите живота си така, както на вас ви харесва. Важното е в този процес да не пренебрегвате нуждите и желанията на другите хора около вас. Вашата хармония е свързана с тяхната.

Стрелец – темата за приятелството излиза на преден план в живота ви. За вас ще е важно да осмислите по нов начин връзката с приятелите ви. Ако има нещо недоизказано и от известно време тлее напрежение между вас, то е добре всичко това да бъде изговорено.

Козирог – седмицата ще ви накара много сериозно да се съобразявате с мнението и с настроенията на вашите партньори, независимо дали говорим за професионалните или личните такива. Едва след като сте приели чуждото мнение и сте се съобразили с него, ще можете да наложите собствената си позиция.

Водолей – време е да преговаряте, да убеждавате, да кажете на останалите от какво се нуждаете и как искате да го постигнете. Комуникацията ще е най-силното ви оръжие. Другите няма да се сетят какво искате и от какво имате нужда, ако не им кажете, затова не ги обвинявайте излишно.

Риби – седмицата ще ви донесе голямо облекчение. Сякаш голям товар и тежка отговорност ще се стоварят от гърба ви и ще се чувствате много леко и приятно. Тази енергия ще ви отвори много врати, защото ще имате желанието и потенциала да се справите с всичко ново и вълнуващо.