Прогноза

24-30 Септември

 

Нуждата от равносметка още повече се засилва и ни кара да се обърнем към самите нас и да осъзнаем какъв е първоизточника на всички проблеми, защото той се намира в нас.

 

Овен –тази седмица ще ви зададе въпроса до каква степен сте готови да правите компромиси и колко са важни те са вас. Отговорът зависи само от това, което вие ще решите, но той ще повлияе много сериозно на бъдещето развитие на отношенията ви както в личен, така и в професионален план.

Телец- тази седмица ще ви покаже много ясно, че само вие сте отговорни за това да изградите и задържите хармонията в живота ви. Другите няма да го направят за вас, дори могат да ви пречат, затова не разчитайте на тях, а се съберете в себе си и действайте.

Близнаци – много смели и активни можете да бъдете през тази седмица. Другите хора ще ви харесват и ще оценяват високо рискови ви подход към живота. Сега е правилният момент да намерите сътрудници, с които да реализирате бизнес идеите си.

Рак –  всички блокажи, които изпитвате по отношение на интимния ви свят, сега ще се активират и ще се засилят, но след това ще се отблокират. Възможно е всичко това да ви накара да преминете през криза на самоосъзнаването и тя ще бъде много ценна за вас.

Лъв – ако намерите баланса между това да се налагате и да правите компромиси, то ще можете да изживеете една чудесна седмица, изпълнена с позитивни чувства. Всяко едно залитане, в една от крайностите, ще ви кара да се чувствате не добре.

Дева- неочаквано ще ви затрупат много нови отговорности. За някои от тях няма да сте готови и няма да имате представа как да се справите с тях. Решението в тази ситуация е да споделите това усещане и да помолите за помощ. Ако не го направите, рискувате да се претоварите неимоверно.

Везни – нуждата да се изявите, да бъдете видени и оценени по начина, по който вие искате, ще излезе на преден план. Сега имате нужда да говорите за себе си, да кажете какво ви тормози и да поискате помощ от другите. Направете го – това ще ви накара да се почувствате много по-добре.

Скорпион – трудно ще овладявате собствената ви енергия през тази седмица. В един момент ще е прекалено силна и това ще натоварва другите, в други моменти рязко ще се отръпвате в себе си, а това може да бъде тълкувано като отхвърляне. Бъдете внимателни в комуникирането на емоциите ви.

Стрелец – време е да прецените с кого общувате, защо общувате и как искате да продължат взаимоотношенията ви. Сега е моментът да изберете най-правилната компания, която ще ви кара да се чувствате щастливи, спокойни и добре. Обърнете малко повече внимание на другите в живота ви.

Козирог – в момента се на намирате в един сложен водовъртеж, но от енергия, от които не можете да излезете сами. Трябва да изчакате бурята да отмине и след това ще можете да действате трезво. Това ще стане в началото на другата седмица, затова тази просто изчакайте.

Водолей – отношенията с приятелите могат да преминат през своеобразна криза, особено ако дълго време сте задържали в себе си това, което ви дразни в отношенията. Сега е моментът да споделите вашата гледна точка. Не се притеснявайте от чуждата реакция, защото тя не ви засяга. Важното е вие да се чувствате добре.

Риби – всяко едно физическо неразположение, което имате в момента ще носи своя произход в емоционалния ви свят. Стари емоционални рани ще се отворят, независимо дали искате или не. Погрижете се за емоциите си, а не бързайте да пиете хапчета.