Прогноза

01-07 Октомври

Седмицата се очертава много интересна. От една страна обръщането на Плутон даде усещането за прераждане и за едно ново начало, но от друга страна обръщащата се Венера отново ни отвежда към дебрите на равносметката и на това, което сме пренебрегвали в емоционален план. От един емоции прескачаме в други.

Овен –  и да сте гневни и да не сте, няма да може да промените нищо. Много ще искате да се изкажете и да бъдете видени по правилния за вас начин, но за жалост енергията на седмицата ще ви пренебрегва и ще ви поставя в подчинена позиция. Съветвам ви да обърнете внимание какво се вижда от тази позиция, може да ви е особено интересно.

Телец – идеята за стабилност ще ви бъде силно отнета, за да можете да се доверите на живота. Няма да можете да се справите сами със ситуациите, през които преминавате, а ще трябва да потръсите помощ и да заявите, че имате нужда от нея. Няма да ви е лесно, но ще ви бъде много полезно.

Близнаци – силно ще желаете да се намирате в някаква паралелна вселена, където всичко се случва по начина, по който вие искате да се случи. Ако не можете да бъдете в тази веселена, то ще си я измислите и мисловно ще сте там. Връзката с реалността ще ви бъде неприятна. Не взаимайте важни решения.

Рак – всичи са в процес на емоционална объркване, само вие се радвате. Вие тази си живеете и емоционалното объркване не ви плаши. През тази седмица можете да бъдете особено стабилни и рационални и другите хора да разчитат на обективната ви и трезва оценка, а вие ще имате точно такава.

Лъв – колкото и да се опитвате да сте повърхностни и да се правите, че не ви пука за другите, сега вече няма да можете да контролирате емоциите си и ще усетите силна ревност. Тя може да е към приятел, към любимия човек, към партньор, към родителите. Не ревнувайте, а кажете на хората колко са важни за вас и как ги цените.

Дева- особено енергични можете да бъдете през тази седмица. Имате силата да направите промените, които искате и ако намерите и правилните сътрудници, то всичко може да се получи по начин, който да ви кара да се гордеете. В момента имате нужда от подкрепа, затова я призовете.

Везни – от трезвата си и преценяваща позиция вие ще се опитвате да сте силни и да налагате себе си. Това няма да ви се получи, защото около вас има по-мощни сили, които в момента са на ход. Вие ще трябва да се съобразите с тях и да намерите начин да си сътрудничите.

Скорпион – усешате, че нещо голямо идва. То не е от бъдещето, а от миналото. Просто се връща, за да ви напомни, че още е тук и изисква от вас да се справите с него. Не се плашете, а се пригответе да сте сетивни и да осъзнаете какво се изисква от вас в настоящия момент.

Стрелец- съществено отпушване по отношение на финансите ще има в живота ви през тази седмица. Това може да означава нов източник на доходи, нова работа, решаване на финансови проблеми, които имате от дълго време. Може и да означава раздяла с илюзии, които дълго време са ви държали на едно място и не са ви позволявали да се развивате финансово.

Козирог – досега се съобразвахте и търсехте хармонията в отношенията с другите. Дойде и моменетът да кажете вие какво искате и как искате да се подобри настоящата ситуация. Разбира се, това ще активирта редица страхове при вас, но вие имате силата да се справите с тях в момента.

Водолей – вие се променяте, променяте се като усещане за себе си, като отношение към другите, дори като визия. Не се плашете от промяната, а я следвайте и й позволете да се случи. Тя е за добро. Ще ви раздели с едно старо аз, от което нямате вече нужда.

Риби – най-доброто за вас е да минете незабелязани през енергията на седмкицата. За вас тя може да е особено объркана и колкото по-далече се намирате от отговорности и от взаимане на важни решения, толкова по-добре ще се чувствате. Намерете време за себе си и си почивайте, докато мине емоционалният хаос.Ще се присъедините към света другата седмица.