С настъпването на Есента енергията се забавя, става по-мека и емоционална  и е много подходяща да се обърнем навътре, да погледнем в себе си и да видим какво се случва вътре в нас, а след това и да се подкрепим. Съвсем скоро и Венера ще започне своето ретроградно движение, като ще постави на преразглеждане и преоценка теми като пари, лични качества, каква е моята стойност и от какво са повлияни изборите в живота ми. Естествено, когато животът изпраща предизвикателства, той винаги ни подсигурява и с ресурси, за да преминем през тях. Точно за един такъв ресурс ще си говорим днес.

От много време ви говора на личните срещи за кристалите, с които работя. Мисля, че е време да ги представя по-подробно и да имате тази информация, към която винаги можете да се връщате, а и аз няма да я повтарям до безумие. Това са специално обработени кристали, които са заредени с определена честота. Това зареждане се прави от Сампати Антар, която от 20 години се занимава с канализиране на енергия.

Тези, които представям днес, са специално подбрани като енергия, за да резонират и подкрепят темата на първото ми събитие – връзката с майката – а оттам – връзката с живота. Знаете, че двете теми са свързани и че в основата им стои темата за Лобовта. Тези кристали също биха били много подкрепящи за предстоящия период на ретроградности (Венера и веднага след нея – Меркурий), в който ще имаме нужда от допълнителна мекота, търпение и подкрепа.

Енергията на „Чудото на любовта” ни свързва с Живота и с неговото изобилие така, както пъпната връв свързва детето в утробата с Живота и му предоставя всичко, което му е необходимо. Тази енергия е мека, подкрепяща и подхранваща и ни помага да се свържем с четирите енергии на любовта. Този кристал съдържа четири отделни честоти, които са обединени под името „Чудото на любовта“. Ето ги и тях:

Състрадание – към себе си и към другите, към света, който ни заобикаля и към това, през което преминаваме, това, което чувстваме. Тази енергия ни помага да видим ясно кое помага и кое не резонира с нашето най-висше добро, а след като го видим ясно да живеем по един по-добър начин

Изобилие на всички нива – или умението да получаваме материални неща, както и любов и грижа. Умението да даваме и получаваме свободно. Умението да видим изобилието от възможности и «дарове», които животът предлага.

Дар – сподобността да споделяме нашата собствена изобилност и любов, способността да отдаваме

Единствено любов – енергия, помагаща както на жените, така и на мъжете,  да се свържем и развием  и подкрепим най-фините емоцинални вибрации в нас– тази, която отговаря за сързването, чувстването, обработване и изразяване на емоции, получаването. Това са изключително важни качества в днешно време, когато много се акцентира върху агресията и доминацията – да сме постоянно активни, да сме агресивни, да правим и постигаме и емоциите страдат и остават недоразвити, недоизявени.

В забързания свят, в който всички ние сме израстнали, винаги са ни учили, че е важно да действаме и да постигаме, за да заслужим хубави неща, пари, любов, че трябва да правим нещо специално, за да бъдем харесвани. Повечето от нас сме били научени, че животът е труден и че трябва да работим здраво, за да изкарваме прехраната си.

А реалността е, че ние живеем в свят, което прелива от любов и богатство, но ние никога не сме били научили как да получаваме тези качества. Научили сме, че трябва да ПРАВИМ и да бъдем агресивни, ако искаме да оцелеем.

Но не можеш да се бориш за любовта, тя може само да бъде получена.          

Никога не са ни учили, че съществуванието е наистина един преливащ фонтан от любов и богатство и че всичко, което трябва да направим, е да сме в хармония с него и да приемем. Да сме отворени и просто да получим. Вместо това, как да се справяме с живота и как да намерим любов е толкова голям и болезнен въпрос за много от нас.

 Енергията на „Чудото на любовта” ни помага да бъдем отново в хармония с живота и с енергията на любовта, да можем да я даваме и получаваме свободно – без да се борим за нея – точно както бебето я получава от майка си и всичките му нужди се задоволяват, без то да трябва да се бори за това. Само, когато сме в резонанс с тази енергия всички добри неща на живота да могат да текат свободно към нас.

Как да влезем в резонанс с „Чудото на любовта”?

Зареденият розов кварц излъчва своята вибрация докато медитирате с него или носите зареден медальон и постепенно Вашето тяло и ум естествено започват да се хармонизират с него. Чрез контакта с „Чудото на любовта” в розовия кварц, водата в тялото Ви започва да вибрира на същата честота. По този начин Вашата възприемчивост се активира и Вие можете естествено да приемате хубавите неща в живота.

За повече информация, можете да посетите следната страница : https://www.facebook.com/sofiasjewelbox