Прогноза

29 Октомври – 04 Ноември

Това е критичната седмица на взаимоотношенията. След тази седмица нищо няма да е същото. Дори и да има подобрение в дългосрочен, това което ще се случи сега е криза, от която ще излязат много аспекти на отношенията, които ще трябва да бъдат поправени.
Овен ––ще получите обратна връзка за себе си в партньорски план. Тя ще дойде както от човека до вас, така и от хората, с които работите. Някои от вас ще са позитивно изненадани, други ще са силно разстроени. Опитайте се да анализирате тази информация като предпоставка за позитивна промяна при вас.
Телец – ще разберете за себе си колко е важно да сте търпеливи и да се правите, че проблем няма. Това е редовното ви поведение, но точно сега може да не е най-адекватното и да ви се наложи да реагирате по един нов начин. Ако старите методи не действат, то е време да ги промените.
Близнаци –през тази седмица не е важно какво казвате, а какво ви казват. Много по-важно ще е да слушате и да разбирате другата гледна точка, а не да налагате себе си. Комуникацията с хората ще ви даде много отговори, на въпроси, които носите в себе си от дълго време, но не можете да им отговорите.
Рак -–носите прекалено голям товар на плещите си. За да продължите ще трябва да спрете, да разтоварите това, което носите от дълго време и ви е ненужно и чак след това да продължите. Не бъдете носталгични, а се опитайте да гледате по един позитивен начин в бъдещето.
Лъв –през тази седмица за вас е идеално да събирате информация, да анализирате и да търсите собствената ви истина. Вашата гледна точка трябва да се разшири, а това ще стане на базата на вашето отваряне към информацията и готовността да промените гледната си точка.
Дева –критично ще са поставени финансите в живота ви. Възможно е да имате непредвидени разходи и трудно да можете да направите разчет на бюджета си, колкото и да се стараете. Дайте ясна информация на другите с какви финанси разполагате, с какво можете да им помогнете и какво могат да очакват от вас. Ако ви се налага, потърсете помощ и вие.
Везни –особено крайни и нетолерантни ще бъдете през тази седмица. Няма да търпите това, което смятате за несправедливо и ще показвате отношението си по един явен начин. Сега е моментът да се заявите така, че да бъдете правилно чути и разбрани.
Скорпион-–идеален е моментът да се обърнете към себе си и да разберете, че коренът на всички проблеми в живота ви започват от вас, то някакво недоволство или липса на любов. Не са виновни другите – те просто проектират това, което носите в себе си като поведение и емоция. От вас зависи да промените това, което не ви харесва.
Стрелец –седмицата ще ви даде много голяма динамика и нужда да се движите, да променяте, да учите, да има хора около вас. Позволете си всичко това. Сега не е момент за усамотяване и за медитация. Имате нужда от енергията на другите.
Козирог– -ще се чувствате по средата между големите компромиси и големия конфликт. Хем ще искате всички да се разбират и ще полагате усилия това да се случи, хем ще избухвате, без да можете да контролирате себе си. Опитайте се да намерите една среда точка в поведението и да застанете в нея.
Водолей – намирате се в ситуация, в която можете да получите много или точно това, което искате и за което отдавна сте мечтали. Важното е да сте благдарни и да можете да демонстрирате тазиблагодарност на другите. Ако се държите сякаш всички са ви длъжни, то можете сериозно да блокирате изобилието в живота ви.
Риби ––очакванията ви няма да срещнат реалността, независимо дали говорим за повишаване на заплатата и оценка в социален план или за отношение от страна на интимния партньор. Анализирайте собственото си поведение и си дайте сметка къде се разминават очакванията ви и това, което реално може да се случи.