Прогноза

5-11 Ноември

Тази седмица е толкова силна на големи енергийни обрати, че ще ни остави без дъх. Юпитер си сменя знака, Северният възел също, имаме новолуние в знака на Скорпиона, ретроградният Уран се завръща в Овен, а ретроградната Венера е в пика на действието си. Ако сте очаквали почивка, объркали сте се. Именно сега ще започнат важни процеси в живота ви, които ще дадат началото на много нови процеси.

 

Овен – голяма доза спокойствие ще се настани в живота ви в момента. Дори и да има проблеми и трудни ситуации, вие ще бъдете достатъчно спокойни да не им обръщате внимание и да се върнете към тях, когато имате повече сили и настроение.

Телец –седмицата подчертава темата за партньорството в живота ви. Ще изисква от вас да поставите правилни граници в отношенията така, че вие да се чувствате добре, но и партньорът да е видян и зачетен. Това, което ще търсите е балансът.

Близнаци – в момента сте се заели с прекалено много задачи и дори изненадвате себе си с умението да ги балансирате. Силите ви, обаче, са не изчерпване и е време да започнете да отказвате ангажименти, независимо дали става въпрос за такива от личен характер или професионални.

Рак –ще усетите, че влизате в една нова реалност и ще ви е трудно да повярвате, че се намирате в нея. Всичко ще ви е ново и това ще ви плаши. Трудно ще разберете дали новото е хубаво или лошо, защото ще сте в стрес от промяната, затова си дайте време да се адаптирате.

Лъв – това е седмицата на разширението за вас. Този процес може да е интелектуален и да ви даде много нови познания, а може и да е физически, да прекалявате с храната и да напълнеете, затова бъдете внимателни в каква посока искате да се разширите.

Дева – напрежението, което се разстила около вас, ще се опита да ви превземе, но пък ви се опитвайте да му противодействате. А това ще стане като разберете, че то не е ваше. То е провокирано от другите хора и те са опитват да ви замесят. От вас зависи дали ще го позволите.

Везни –до много важни прозрения за себе си ще стигнете през тази седмица. Не всички ще са приятни. Ясно ще си дадете сметка как ви виждат другите и как ви оценяват и това може да провокира гняв у вас, желание да влезете в конфликт. Не го правете, а се опитайте да промените във вас това, което не харесвате.

Скорпион – енергията на тази седмица може да бъде много лечебна за вас. Ще осъзнаете откъде идват проблемите в живота ви и ще можете да ги решите. Сякаш мъглата, която се е простирала над живота ви в последно време, сега ще се вдигне и ще видите всичко много ясно.

Стрелец –време е да почистите живота си от всичко старо и ненужно и да се насладите на новата, положителна енергия, която ще ви даде Юпитер през следващата една година. Тя няма как да влезе в живота ви, ако сте задръстени със стари емоции, болки и преживявания. Направете място за нея.

Козирог – седмицата ще ви накара да се обърнете към собствените ви емоции и да разберете какво се случва с тях. От известно време не сте общували добре и те имат нужда от вашето внимание. Сега е моментът да им го дадете и да се погрижите за тях.

Водолей – имате толкова много идеи и толкова много енергия, а тези седмица е така хаотична, че не знаете откъде да влезете в нея и да започнете. Може би сега не е най-правилният момент за начало. Адаптирайте вътрешния си свят към външния, синхронизирайте го и след това ще можете по-лесно да реализирате потенциала си.

Риби –енергията на тази седмица ще ви извади внезапно от водата и от дълбоките емоции и ще ви накара да дишате. Този процес може да е стресиращ, защото ще е неочакван. Подгответе се за промени в емоционален план, дължащи се на новия начин, по който самите вие ще виждате ситуацията.