Прогноза

12-18 Ноември

Ретроградната Венера се обръща и постепенно става директна, но не бъзайте да се радвате. Точно в този момент ще се застъпи с последния за годината Ретрограден Меркурий. Процесът на обръщане навътре и търсене на истината в себе си продължава.

Овен – възможно е да се чувствате много безсилни през тази седмица. Емоциите много ще ви пречат на концентрацията и този процес ще създаде известни блокажи в енергията ви. Намерете време да се погрижите за емоционалния ви свят.

Телец –напрежението, което беше характерно за живота ви през изминалите седмица, сега ще отшуми и всичко ще се нормалнизира. Имате нужда да се успокоите и да възстановите хармонията в живота ви.  Избягвайте конфликтите.

Близнаци – имате толкова много енергия и идеи и искате да ги реализирате навън, но сега Меркурий изисква от вас много търпение. Този факт може силно да ви дразни, но няма да можете да му се противопоставите. Просто бъдете търпеливи.

Рак – силна творческа енергия може да ви обеземе в момента. Таланти, за които не подозирате, могат да се активират сега в живота ви. Възможно ви е да се обърнете и към такива, които сте загърбили. Вдъхновението е на ваша страна сега, затова използвайте го.

Лъв – много мощна енергия протича в момента в живота ви. Имате нужда да свикнете с нея и да я интегрирате в тялото си. Възможно е,  междувременно, да изпитвате странни и нелогични болки и да няма лекар, който да може да ви каже какво се случва с вас. Това си е ваш процес и вие трябва да го анализирате.

Дева – време е да се замислите какво не върви в живота ви по начина, по който искате това да се случва. Време е да анализирате какви промени можете да направите и да се престрашите да го направите. Сега започва процес на анализ, а след три седмици и на действие.

Везни – особено драматични можете да бъдете в момента. Всичко, което ви се случва, ви се струва прекалено голямо и не можете да го поемете. За жалост другите няма да могат да ви помогнат, вие сами ще трябва да се успокоите и да върнете баланса в живота ви.

Скорпион – седмицата е отлична за обръщане на погледна към емоционалното здраве. Това е темата, за която трябва да се погрижите.  Това може да е вашето емоционално здраве, а може и да е това на близък до вас човек. Вие ще сте и емоционалната опора, от която се нуждаят другите. 

Стрелец –възможно е да усещате, че всичко в живота ви е наред, когато вие си отговаряте за него. Ако, обаче, се намесят и другите хора, може да се получава голямо объркване. Присъствието на другите хора може силно да ви дразни, но няма да можете да се отървете от тях. Просто се опитайте да ги приемете.

Козирог – тази седмица може да ви донесе много позитивни и приятни емоции  и да ви накара да се чувствате наистина добре. Наслаждавайте се на енергията и не търсете под вола теле, както обикновено правите. Приемете, че и за вас има време за почивка и удоволствие.

Водолей – толкова много илюзии ви обземат, че ако започнете да ги следвате и реализирате, възможно е много да объркате живота си. Стари хора от миналото могат да се появяват сега, стари любови, приятели, връзки. Ще изпитвате силни и объркащи емоции. Знайте, обаче, че нещо старо се връща за да приключи, а не да започне отново.

Риби – много привлекателни, сексуални и неустоими можете да бъдете през тази седмица. Ще привлечете много внимание. Гледайте да е позитивно и да можете да се справите с него, защото вашите собствени провокации към другите, могат да ви изиграят лоша шега и да привлечете опасни хора.