Това е краят на новият сезон на Очевидните скрити истини. Този сезон ми е любим. През тази година направих много неща и сега е времето да си ги оценя. Едно от хубавите неща беше този сезон. Той също беше крачка напред. Визуално и тематично съм много доволен от него. Той ме накара и да се замисля как да оправя звука за следващите видеа и това вече е направено. При интерес и с усилване на звука както на компютъра, така и на самия сайт, звукът е приличен, но признавам – не добър. Това вече е поправено за бъдещите планове.

Може би това пак не е случайно. Темите от сезона са много важни и изискват концентрация и внимание. Тези теми също бяха част от цикъла “Пре:програмиране”. Поради интереса към него, той ще бъде повторен през следващата година. Ще има и нов цикъл, посветен на любовта.

Ще се радвам да споделите какви теми ви интересуват. Този въпрос е отправен към хората, които търсят, но не винаги намират отговора. Ще се радвам да споделите мнение и за темите от настоящия сезон – какво ви е допаднало и какво не ви е харесало. Обещавам, че следващият сезон, когато и да е той, ще бъде още по-добър.

Благодаря ви за интереса към Очевидните скрити истини и очаквайте една голяма очевидна, но скрита истина в начлото на новата година!

Хули Леонис