Прогноза

19-25 Ноември

През тази необикновена година няма как да очаквате, че и тази седмица ще е обикновена. Венера стара директна, но си смени ролята с Меркурий и той стана ретрограден. Предстои Пълнолуние в знака на Близнаците, а освен това и Нептун става директен. Много напасване в енергиен план ни предстои.

 

Овен – колкото по-дипломатични бъдете през тази седмица, толкова по-щастливи ще се чувствате. Гласът ви може да остава в пустиня и мнението ви да не е важно за другите, но те ще ви харесват излючително много, ако намирате път към тях и бъдете мили и любезни.

Телец – възможно е да бъдете много студени и практично точно сега. Това се налага, защото трябва да вземете важни решения и емоциите няма да ви помогнат. Имате нужда от студена логика и пресметливо отношение – това ще е ценно за вас.

Близнаци – време е да се замислите за дългосрочните цели в живота си. Ако взимате важни решения точно сега, то е добре да се замислите до какво ще доведат те след пет или дори след десет години. Не се подлъгвайте по обещания, които дават бърз и лесен резултат.

Рак –толкова много планове и идеи имате и ви е толкова трудно да вземете решение. Мога да ви успокоя, че решението само ще се вземе, а от вас ще се изисква просто да го приемете. Когато вземете решение, не се вайкате за това, което не е взето, а си насочете енергията към това, което вече сте избрали.

Лъв – много промени ви дава външната среда и изисква от вас да се съобразявате с тях. Това може да не е лесно за вас особено във физически аспект. Възможно е тялото ви да ви показва много точно какви са възможностите ви и е добре да не ги надвишавате.

Дева – всичко може да ви се струва черно и бяло и да не виждате никакви нюанси между двата полюса. Този факт може силно да ви потиска. Позволете на човек до вас да ги помогне и да ви покаже всички нюанси, които ви убягват. Това ще е седмица на доверието от ваша страна.

Везни –голяма доза мекота може да ви донесе тази седмица. Ще се чувствате добре, ще сте спокойни и ще можете да се свържете с хората около вас по един хармоничен начин. Колкото по-малко его има в поведението ви, толкова по-щасливи ще се чувствате.

Скорпион – възможно е да ви се иска точно сега нищо да не се случва, но пък събитията не ви питат и ще се случат независимо дали искате или не. Това ще са събития, свързани с близките до вас хора, които ще изискват от времето и енергията ви, затова се въоражете с търпение и бъдете готови да отдавате.

Стрелец –енергията на седмицата ще изисква от вас да сте максимално конкретни, точни и логични. Само така ще можете да се справите с предизвикателствата, които се поставят пред вас. Всяка една форма на разсейване ще бъде загуба на време и няма да води до нищо конструктивно.

Козирог – през тази седмица е възможно да се грижите за всички, но да няма кой да се погрижи за вас. Ако имате нужда и желание, то споделете го, може би другите няма да се досветят сами. Не таете недоволство в себе си, че другите са несъобразителни. Може би вие не се изразявате правилно или изобщо не го правите.

Водолей – тази седмица ще изисква от вас съчетание на много логика и на много интуиция. Ако се доверите само на един от методите, то той може да ви излъже. Важното е да можете да ги съчетаете, за да можете да достигнете до истината. Не прибързвайте с решенията, а си давайте време да мислите.

Риби – ако досега сте усещали, че тъмни облаци са надвиснали над вас, то сега те ще могат да се отдръпнат и ще видите света по един по-красив начин. Насладете му се. Не бързайте, а си дайте време за почивка и за хубави моменти. Вие трябва да си ги подсигурите, няма кой друг да ви ги даде.