Прогноза

                       26 Ноември – 02 Декември

 

Темата за истината излиза на преден план в живота ни. Това може да е истината, която дълго време сме пренебрегали, която не сме искали да видим и пред която сме си затваряли очите. Сега тя отново ще застане пред нас и ще заяви нуждите и желанията си.

 

Овен – енергията на седмицата носи известна доза спокойствие в живота ви и ще ви даде възможност да си отдъхнете и да не бъдете тревожни. Намерете време за себе си и за това, което истински ви радва и го правете. Сега е моментът да си заредите батериите.

Телец –другите хора в живота ви могат да са отражението, което виждате на себе си, но не ви харесва. Вместо да се противите на това, което те ви показват, загледайте се в себе си и се опитайте са промените това, което дори и на вас не ви харесва в собствения ви характер.

Близнаци – много трескави и много неспокойни ще бъдете през тази седмица. Неспокойствието на другите може да ускорява вашето. Силно ще усещате чуждата енергия и може да се обърквате и да я приемате за свой вътрешен инпулс, но това няма да е така. Опитвайте се да анализирате ситуацията безпристрастно, изключвайки се от средата – това много ще ви помага и ще ви кара да се чувствате по-спокойни.

Рак –хората могат да ви се струват много неделикатни и нетактични и да намирате тяхната откровеност за прекалена и излишна, но ще ви е трудно да поставите граници и да кажете какво поведение е правилно за вас и какво не е. Но ако вие не направите това, няма кой да го направи за вас и да ви защити.

Лъв – седмицата носи идеята за късмет и разширение в живота ви. Възможно е да се разделите със стари представи и вярвания, които сте носили в себе си дълго време и да се почувствате свободни от собствените ви ограничения, които толкова много време са ви тежали.  Намерете собствения си център и застанете в него.

Дева ще искате да играете ролята на дипломати и да облекчавате общуването с другите, но истината постоянно ще се прокарва и ще ви разстройва, защото няма да имате сили да се изправите пред нея. Имате нужда от спокойствие, а не от трескаво обсъждане кой е прав и кой не е. Просто сподете това с близките до вас хора и ги помолете за разбиране.

Везни –много важно е да оценявате себе си правилно точно сега. Това означава нито да се надценявате, нито да се подценявате. Успеете ли да го направите, ще можете да се насладите на една коректна и спокойна компания. Каквото правите, това и ще отразявате през тази седмица.

Скорпион – дълбоко забравена теми от миналото, към които не искате да се обръщате, отново ще излязат на преде план и ще очакват да им обътрнете внимание. Не се правете, че не ги виждате – те са се върнали, за да бъдат решени и от вас зависи това да се случи.

Стрелец –седмицата ви дава много възможности. Вие просто трябва да усетите себе си и да осъзнаете накъде искате да насочите интересите си. Ако изберете една конкретна посока, то е възможно да имате много големи успехи в нея. Ако не успеете да го направите, възможно е да пилеете енергията си в много направления и да се чувствате изтощени.

Козирог – време е да обърнете специално внимание на социалните ви контакти. Възможно е приятели и познати да се чувстват изолирани от вас и да им липсва вниманието ви. Намерете време както за професионалните си задачи, така и за личния ви живот – той също има нижда от вашата енергия.

Водолей – това ще е седмицата на справедливостта за вас. Ще видите резултата от усилията ви до момента. Ако сте били достатъчно старателни, ще получите тази висока оценка, към която се стремите. Ако, обаче, не сте били, то е възможно да получите конструктивна критика – приемете я, тя неслучайно ви е дадена.

Риби –енергията на седмицата е отлична за емоционално лечение и за поправяне на връзката с най-близките до вас хора. Намерете сили в себе си да си простите, а след това да направите същото и с другите хора. Колкото по-мили и разбиращи бъдете през тази седмица, толкова по-щастливи ще сте.