Прогноза

03-09 Декември

След края на ретроградния Меркурий и новолунието в Стрелец, нищо няма да е същото. Истината, дори тази за самите нас, ще е променена и ние сякаш ще започнем една нова част от живота ни, точно в края на календарната година.

 

Овен – през тази седмица ще имате възможността да сте много добри, а това ще кара хората около вас да ви обичат, да предпочитат компанията ви и да са щастливи, че са около вас. Не позволявайте на нищо да развали доброто ви настроение.

Телец –скоростта на тази седмица не е вашата и този факт може да ви кара да се чувствате дискомфортно, да не знаете какво следва, да не можете да си направите плановете, както ви се иска и всичко това да ви кара да губите усещането за сигурност в живота ви. Опитайте се да се свържете с идеята за сигурност, която носите в себе си.

Близнаци – колкото по-добри партньори бъдете през тази седмица, толкова по-щастливи ще се чувствате. Ако съумеете да направите важни компромиси и да не налагате себе си едностранно, ще можете да се наслаждавате на отлични взаимоотношения. Ако не го направите, обаче, ще се сблъскате с редица конфликти.

Рак –възможно е да намирате всички за луди и да не ги разбирате. Нито ще можете да се свържете с тях с думи, нито ще можете да ги усетите. Постарайте се да не сте крайни и да не правите крайни заключения, защото това, което виждате, е само през вашата призма, това не е обективната истина.

Лъв – моментът е подходящ да разширите познанието си и да позволите на важните за вас хора да ви променят гледната точка, да я разширят и да ви покажат, че има и други начини да виждате света от начина, който вие сте следвали до момента. Пуснете старата ви философия за живота да си отиде.

Дева – всеки ще иска нещо от вас, а вие няма да можете да му откажете и да се противопоставите. Ако поемете прекалено много задачи, това ще ви накара да мразите себе си. Не е момент за претоварване, а за правилно подреждане на приоритетите.

Везни – тази седмица ще ви даде едно ново познание, ще ви даде тази част от истината, която ви е липсвала до момента и с нея ще можете да подредите пъзела на живота си така, че да имате яснота и спокойствие.

Скорпион – парите излизат на преден план в живота ви. Начинът, по който сте оценявани финансово, ще ви накара да се замислите кои взаимоотношения искате да продължите и кои искате да прекъснете. Вземете важните решения след Нова година.

.

 

Стрелец –късметът продължава да е на ваша страна и през тази седмица, затова внимавайте какво си пожелавате, защото може да се случи точно както сте го поискали, а след това да разберете, че не сте искали точно това. Ще се сблъскате с реализацията на собствените ви желания и тогава ще разберете колко са важни те за вас.

Козирог – време е да останете сами със себе си и да подредите емоционалния ви свят. До момента е имало голямо залитане по отношение на мнението и енергията на хората в живота ви, съобразяване. Сега обаче е моментът да се замислите вие какво точно искате и как да го постигнете.

Водолей – един напълно нов хоризонт ще се отвори пред вас. Това може да е оферта за работа, за преместване на дома или офиса, нов тип връзка. Колкото и хубаво да звучи, има и елемент на страшно, защото трябва доброволно да пуснете старата енергия да си ходи. Направете го.

Риби – възможно е да играете ролята на добрия и на всички да казвате да. В един момент, тъй като това не е по силите ви, другите ще ви намразят за това, че сте ги излъгали. Възможно е да се предотвратите този процес още сега.