Прогноза

10-16 Декември

Р

Ретроградните планети създадоха голям хаос, за да могат да го подредят отново. Сега предстои тази нова подредба. Тя изисква време, търпение и много старание от наша страна.

Овен – изключително любопитни ще бъдете в момента. Възможно е да се замислите за нов тип образование или квалификация. Имате нужда от нови познания и от възможността да видите себе си и живота ви през една нова, различна призма.

Телец –седмицата изисква от вас да поставите ясни граници в общуването. Прекалените обещания и прекалено веселото и позитивно поведение не ви се нравят. Виждате, че не са искрени и има голяма доза поза. Обаче тази енергия ви тегли и само от вас зависи да поставите едни ясни граници в общуването и да заявите вие какво искате и какво не.

Близнаци – много социални и съобразителни ще бъдете през тази седмица и това ще е правилното поведение за вас. Няма да имате възможност да се налагате и да сте егоисти. Всеки егоистичен порив ще бъде поразен от другите. Колкото по-разбиращи и приемащи сте сега, толкова по-щастливи ще бъдете.

Рак – трудно ще ви се угоди тази седмица. Енергията ви крещи – тичайте, радвайте се, свободни сте, а вие искате да се чувствате обвързани, някой да се погрижи за вас  и някой да поеме отговорност за вас. Възможно е да има съществено неразбирателство между вас и света, който ви заобикаля.

Лъв – нямате никаква причина да се оплаквате. Всичко се случва по-добре от това, което сте очаквали. Ако все пак мрънкате и сте недоволни, замислете се от къде, от кого и от кой етап в живота ви идва това недоволство и се опитайте да го изчистите.

Дева – търпението ви се изчерпва и вече нямате сили и пространство в душата ви да се правите на услужливи и мили. Имате нужда да се погрижите за себе си и да кажете на всички от какво вие се нуждаете. Просто го направете.

Везни – особено чувствителни можете да бъдете сега. Това ще ви кара да се чувствате неуверени в другите, в себе си и можете да проявявате силна ревност, която да разклати хармонията в отношенията ви. Обърнете се към себе си и се замислете какво толкова ви тормози.

Скорпион – много по-позитивна енергия ще влезе в живота ви. Ако досега имате толкова много неща, които ви притесняваха и ви караха да се чувствате напрегнати, сега всичко това ще отшуми и ще можете да си отдъхнете.

Стрелец –имате нужда от разнообразие от пътувания, контакти с нови хора, смяна на енергията в живота ви. Опитайте се да си организирате така плановете, че скоро да се спасите от сивотата на ежедневието и да прекарате края на годината така, както на вас ви се иска.

Козирог – погрижете се за себе си – отидете на спа, отидете на масаж, отказвайте с удоволствие всяка отговорност и всяка задача, която другите искат да ви възложат. Покажете им, че светът може да се върти и без вашето активно участие. Приемете и вие тази максима.

Водолей – семейната среда ще активира много процеси на промяна. Ще иска от вас активно да участвате в тях. Отговорността, обаче, може да е прекалено голяма за вас. Преценете дали можете да я поемете и ако усетите, че не можете, откажете я, дори това да доведе до моменти проблеми с най-близките.

Риби – готвите се за голям скок, но нямате сили за него. Преди изобщо да сте скочили, замислете се какви са възможностите ви и дали не трябва да отложите този процес за момента, в който се чувствате много по-готови и силни.