Прогноза

17-23 Декември

Краят на годината винаги води до идеята за равносметка. Всеки един от нас ще се замисли какво е постигнал и какво не е и така ще може да си постави нови приоритети за новата година.

.

Овен – по един логичен и прагматичен начин ще подредите приоритетите си за новата година. Ще трябва да се разделите с планове и идеи, които сте смятали, че могат да се реализират, а с тях ще си тръгнат и определени хора от живота ви. Не съжалявайте, това е естествен процес.

Телец –седмицата ще възстанови спокойствието в живота ти и ще ви накара да се почувствате отново сигурни. Ще можете да споделите тази сигурност и с близките до вас хора и това ще ги направи много щастливи.

Близнаци – цялата недовършена работа през годината сякаш ще ви все струпа сега. Към това можем да добавим и задълженията, които имате в личен план и отговорността към близките. Ще бъдете много заети и сега е правилният момент да поискате помощ за всичко това, за което нямате сили.

Рак – предстои една много сериозна седмица на равносметка за вас, в която ще трябва да подредите емоциите си и да се свържете с другите по един качествен начин, без обида и без не доизказани чувства. От вас се изисква да сте принципни и последователни сега.

Лъв – темата за парите и за задълженията излиза на преден план. Време е да се замислите как да подобрите финансите си, как да се разплатите с тези хора, на които дължите пари, както и да си получите парите от вашите длъжници. Сега е моментът всичко това да се случи.

Дева – независимо че енергията започва да става все по-празнична и да се забавя, то скоростта на вашия живот няма да го направи и ще бъдете максимално активи и заети. От вас зависи са кажете „не“ на всички задълженията, които идват към вас и да намерите време да си починете.

Везни – трудно ще съвместявате задълженията си в личен и професионален план. Семейството ще изисква много голяма доза на посвещение и вие няма да можете да си отдъхнете. Желанията на другите ще са по-важни от вашите, а вие ще е опитате да сте им в услуга. Все пак не забравяйте, че ако няма баланс в живота ви, можете да станете особено крайни и това да ви разстрои.

Скорпион – седмицата може да ви донесе голямо творческо вдъхновение и да се развихрите по начин, който да изненада другите. През тази седмица можете да родите прекрасни идеи, които да реализирате с близките до вас хора. Потърсете и правилното сътрудничество.

Стрелец –прекалено емоционална може да се окаже за вас тази седмица. Емоциите на другите ще ви притесняват, защото зад тях има много очаквания, а вие не искате да ги оправдавате. Не ви се занимава с емоционалния свят на другите, но и ви е много трудно да го кажете.

Козирог – ще трябва да споделите на близките си какво чувствате по отношение на тяхното поведение и реакции, без да се страхувате, че това може да наруши хармонията в отношенията ви. Когато заставате зад истината, нищо не може да ви засегне и не може да нарани другата страна.

Водолей – задълженията ви към рода и семейството ще излязат на преден план и това може да стане под формата на грижа или на внимание, което се изисква от вас, особено ако има малки деца или възрастни хора в живота ви. Всички ще очакват от вас да изпълните дълга си по начина, по който те очакват, а само от вас зависи да съумеете да поставите едни здравословни граници.

Риби – тази седмица може да ви направи много очарователни и неустоими. Въпросът е кого ще привлечете? Възможно е към вас да се привлекат хора, от които нямате нужда и не искате, затова бъдете много внимателни на кого прилагате магията си.