Представям ви и основните тенденции, които ще са характерни за знаците от Везни до Риби.

Везни

 

 Възможно е тази година да ви даде много вълнуващи пътувания, много време извън дома, посветено на вас самите. Тази тенденция ще ви направи много свободни и много щастливи, но едновременно с това може да създаде много проблеми за вас в личен план, особено ако имате семейство и деца.

 

Точно семейството може да е темата, която да ви даде максималните ограничения и точно това могат да са хората, които ще проявят най-голямо не разбиране към вас и личните ви планове и проекти.

Това се дължи на факта, че те ще се чувстват пренебрегнати. Това, което може да направите, е да им покажете, че ги приемате и обичате.

 

Скорпион

 

През тази година постоянно ще мислите над темата :“ Кое колко струва?“. Този въпрос може да е отправен към вас самите, към близките ви, към заплатата ви, към труда ви, дори към живота.

 

Възможно е да преминавате през известна криза на ценностите и за вас е важно да си изясните стойността на всичко и на всеки в живота ви, за да можете да продължите успешно наред.

 

Опитайте се да бъдете точни и обективни в преценките си, а не стиснати и критични.

 

Стрелец

 

Големите очаквания са към вашия знак през тази година и те са насочени към позитивно случване. И то ще се случи на всеки според възможностите и готовността му. В края на годината просто ще разберете на какво сте били готови.

 

Някои от вас ще са минали много напред във всяка една сфера, други ще са се едва помръднали, но това може да е дори прекалено много за начина им на живота и изборите, които са направили.

 

Годината ви дава възможност да бъдете каквито искате – да се откажете от старото и да прегърнете новото. Това, което ще ви пречи, са вашите лични страхове.

 

Ако съумеете да се справите с тях, годината ще е отлична за вас. Ако не успеете, то ще е една обикновено година, без изключителни моменти.

Козирог

 

Много голямо количество мъдрост и познание са натрупани до момента, независимо на каква възраст сте. Сега идва моментът да ги реализирате в живота и да ги направите видими за другите.

 

Преди да направите всичко това, обаче, е важно да повярвате в себе си и да се почувствате сигурни в собствената ви позиция. Този процес ще е индивидуален и другите няма да могат да ви помогнат.

 

Дайте си време да се свържете със себе си и да се почувствате добре в кожата ви. След като го направите, никой няма да смее да се изпречи на пътя ви.

 

Водолей

 

Енергията на годината ще ви тласка много силно към самоизява. Ще ви провокира да сте смели и да действате на базата на личните ви убеждения. Мнението на другите може да ви е излишно, защото то ще ви тласка в посока, която не е вашата и може само да ви обърква. Основната борба ще се случи в самите вас.

 

От една страна ще искате да сте съобразителни и другите да имат отлично мнение за вас, но от друга страна ще искате да следвате пътя си и да пренебрегвате мнението на другите.

 

По-смелите от вас ще постигнат целта си, другите ще прекарат много време в борба със себе си.

 

Риби

 

Годината ще ви даде това признание, от което сте имали нужда и винаги сте го искали. То може да е както в личен, така и в професионален план. Ще се почувствате видени и оценени. Тогава ще дойде и въпросът дали вие самите може да се приемете и да си дадете позитивна оценка.

 

Ще осъзнаете, че при самите вас има много блокиращи процеси на само саботиране, с които ще трябва да се справите, за да продължите напред. Годината ще е отлична да се свържете по един качествен и позитивен начин със себе си и да направите връзката със себе си отлична.

 

Успеете ли да направите това, ще се чувствате много щастливи и успешни.