Прогноза

07-13 Януари

Това е една много възпитателна седмица, която ще действа в живота ни като мъдър родител. Ще толерира положителните ни прояви на самостоятелност, но и ще наказва и ограничава негативните. А от нас се изисква да сме добри деца…

.

Овен – много силна стартова енергия ще ви обземе в момента. Няма да искате да се съобразявате с чуждите ограничения, няма да искате да следвате правилата, които ви се налагат отвън. За да сте максимално успешни, то е добре да сте максимално самостоятелни.

Телец –точно сега искате да подредите живота си по един нов начин. Не сте доволни от това, което се случи в последно време. Този ред не е вашият. Сега е моментът да кажете на другите какво е правилно за вас и да наложите личната си представа.

Близнаци – ще ви се наложи да се съобразявате с мнението на другите за любовта. Партньорът ви ще ви налага собствената си представа и ще ви показва, че иска да се съобразявате с нея. Колкото по-компромисни сте в момента, толкова по-голямо щастие ще има в отношенията ви с другите.

Рак – през тази седмица светът ще е едно голямо огледало за вас. На моменти ще ви е приятно да се оглеждате в него. В други моменти ще ви е болезнено и няма да искате да го правите. Дошъл е моментът да разберете как ви виждат другите и какво очакват от вас. Това ще провокира редица промени в живота ви, позволете им да се случат.

Лъв – енергията на тази седмица не е вашата. Тя е прекалено подредена и структурирана и няма да имате възможност да блестите по начина, по който искате. Дори е възможно другите да не ви разбират. Опитайте се да разберете себе си и да се приемете.

Дева – енергията на седмицата е силна и позитивна за вас. Можете лесно да се мобилизирате и да постигнете целите си. Възможно е да се чувствате мотивирани и жизнени, а ако имате някакви физически неразположения, то лесно можете да преминавате през тях.

Везни – много малко ще ви интересува мнението на другите, но те ще се постараят да ви го натрапват. На някои хора ще можете да противодействате, защото няма да сте зависими от тях, но на други няма да можете и ще трябва да ги изтърпите, за да не нарушите цялостната хармония в отношенията в живота ви.

Скорпион – това е седмицата, в която е добре да помолите за помощ, ако усещате, че не можете да се справите сами. Прекалено големият товар може да ви пречупи, но ако го споделите с доверен до вас човек, то може да си научите урока лесно и да извадите правилните заключения.

Стрелец –много очарователни и привлекателни можете да бъдете през тази седмица. Ще носите в себе си много чар и той ще ви помага да реализирате целите си с лекота. В момента можете да убедите другите във всичко –възползвайте се от това умение.

Козирог – енергията на седмицата все едно е по ваш дизайн и това ще ви накара да се чувствате много комфортно. Ще можете да блестите в собствената в светлина, да сте ослепителни. Тези от вас, които искате да са красиви и съблазнителни, ще бъдат. Тези от вас, които искат да са страшни и авторитетни, също ще го постигнат.

Водолей – възможно е да играете ролята на бунтаря през тази седмица. Хем сте против всичко, хем не сте за нищо. Във вас има голяма доза недоволство и дори разочарование. Помислете от къде идват и се опитайте да ги излекувате.

Риби – седмицата ще ви накара сериозно да се потопите в себе си и да се замислите. Повърхностният живот и взаимоотношения не са ви по вкуса в момента. Имате нужда да се свържете със себе си емоционално и то по един отличен начин – дайте си тази възможност.