Прогноза

14-20 Януари

Напрегнатата енергия на миналите седмица постепенно отшумява и сега ни предстои да се подредим по един нов начин. Само от свободната ни воля и усилията, които полагаме зависи какво ще се случи.

Овен – това може да е прекалената седмица за вас, в която да прекалявате с всичко – с емоции, с храна, с напитки. Внимавайте, защото след това възстановяването ще е трудно. Колкото по-умерени сте сега, толкова по-щастливи ще бъдете.

Телец –енергията на седмицата изисква от вас да се съберете, да приберете енергията си, да я подредите и да се чувствате сигурни в себе си. Няма да можете да намерите сигурност отвън, но можете да я възпитате в себе си. седмицата е идеална да се насладите на собствената ви компания.

Близнаци – струва ви се, че някой ви кара да тичате, а вие не знаете посоката. За сметка на това виждате много пътища, но не знаете накъде да поемете. Това може да създава голямо напрежение в живота ви. Ако не знаете посоката и някой ви тласка в грешната, то спрете и се огледайте и чак след това продължете.

Рак – усещате, че голямо напрежение нараства във вас, много спотаена енергия иска да се реализира и това ще се случи в края на седмицата. Преди това останете със себе си и усетете какво искате и в каква посока искате да приложите тази енергия, защото ако не знаете тези отговори, то можете просто да преживеете едно силно разрушително напрежение без цел.

Лъв – енергията на седмицата ще бъде ниска за вас и това може да се отрази на цялостния ви тонус. Имате нужда да си почивате и да се занимавате само с най-важните неща, които изискват вашето присъствие. Дайте си почивка за всичко останало.

Дева – един симпатичен хаос може да цари в живота ви и това няма да ви харесва, но за сметка на това другите ще му се наслаждават. Ако показвате крайно мнението и неодобрението си, то можете да бъдете нарочени за този, който разваля настроението на другите. Не се опитвайте да подреждате това, което не е ваша работа.

Везни – тази седмица може да ви даде подчертана доза оптимизъм и да ви накара да се чувствате много силни и авторитетни. Възможно е да се докажете по един положителен начин през авторитетите в живота ви и да спечелите уважението им.

Скорпион – седмицата се очертава като много интересна и непредсказуема. Събитията ще ви изненадват, а от вас ще се очаква да ги приемате с отворено сърце и да сте готови за тях, без да им давате оценка и без да си характеризирате като позитивни или негативни – от вас зависи какъв ще е крайният резултат.

Стрелец –прекалено емоционални и меланхолични можете да бъдете сега и това ще ви пречи да постигате целите си. За сметка на това емоционалният ви свят има нужда от грижа и от вас зависи да му я дадете в тази доза, от която той се нуждае, за да се излекува.

Козирог – време е да се задействате. За някои от вас това ще е да се раздвижите емоционално, да чувствате и да споделяте това, което чувствате, за други ще е да се движите физически, да сте активи, да действате. Монотонното случване и скуката могат да ви убиват, затова избягвайте ги.

Водолей – тази седмица може да ви даде смелост и самочувствие и да ви накара да се чувствате много уверени в позицията и намеренията си. Това може да е подходящият момент за старт на нови начинания. Съберете силата си и я насочете в правилната посока.

Риби – всяка една представа, която имате за себе си, може да е грешна. Склонни сте както много да се надценявате в момента, така и да се подценявате. Това не е правилният момент за взимане на важни решения, затова ги отложете с една седмица.