Точно на 21 Януари, в понеделник, седмицата започва с много висока енергия. Ще имаме както пълнолуние в знака на Лъва, така ще имаме и пълно лунно затъмнение.

Всичко ще бъде неочаквано, странно и непредсказуемо и това се дължи не само на факта, че е замесена и водолейската енергия, а и на факта, че пълнолунието се случва още на нулевия градус в знаците Лъв и Водолей.

Хората, които имат планети и важни позиции в края на знаците Рак и Козирог и началото на знаците Лъв и Водолей много силно ще усетят ефекта на това пълнолуние.

Нека да обърнем поглед към това, което ни дават затъмненията. На първо място това е информация. Те осветяват определена тема в живота ни, дават ни повече информация и следователно ние можем да се справим по-добре с нея.

На второ място затъмненията могат да се свързват с преосмисляне на цялостната ни концепция до момента, отказ от стария ни начин на действие и предприемане на една нова посока.

На трето място затъмненията винаги изваждат някаква важна тема в живота ни, подчертават я и ни карат да й обърнем специално внимание. Затъмненията винаги са свързани и постепенно развиват тази тема в живота ни. Около 21 януари ще разберете коя е тази тема във вашия живот, ще го усетите, дори да не разбирате от астрология и дори да не можете да проследите астрологичните аспекти в картата ви.

На четвърто място затъмненията могат да изиграят ролята на сценариста в живота ви. Точно когато мислите, че сте зациклили и нищо не се случва, могат да ви бъдат дадени неочаквани събития, герои и ситуации, които да ви накарат да поемете в нова посока.

На пето място – затъмненията ще ви покажат ново ваше лице или такова на близък до вас човек. Ще го видите по нов начин, а ще видите и себе си по нов начин. При лунното затъмнение това може да е образа на майка ви и темата за майчинството в живота ви.

На последно място – ако затъмнението е близо до рождения ви ден, то трябва да сте особено внимателни както за емоционалното, така и за физическото ви здраве. Процесите могат да са интензивни и могат да ви засегнат силно. Обръщайте си внимание и не се претоварвайте.

Това затъмнение и пълнолуние, което ще се случи в знаците Водолей и Лъв ще даде няколко акцента. На първо място това ще са темите за любовта и приятелството. Възможно е да има раздели с близки до вас хора или просто отношенията толкова да се променят, че да са като нови. Възможно е важна за вас жена да напусне живота ви под една или друга форма.

На второ място ще има акцент над творческата ви енергия. С други думи ще усетите много по-ясно накъде да насочите енергията си и как да я покажете на другите хора. Творческа енергия, без публичност, е просто хоби, което задоволява личните нужди.

На трето място ще излезе темата за децата. За някои от вас това ще е справяне с детски травми, за други ще е решаване на въпроси, свързани с деца, осиновяване, родителска грижа.

И един финален съвет – главен участник в това пълнолуние в Уран. Затова знайте, че всеки един план в момента е предпоследен и се подгответе за неочаквани ситуации, които изискват иновативно мислене и нов подход. Определено ще бъде интересно!