Прогноза

21-27 Януари

Една седмица, която започва с пълнолуние и лунно затъмнение няма как да бъде безлична. Емоциите ще са в своя пик. Енергията ще носи много изненади и много неочаквани обрати. Бъдете отворени за тях и им се наслаждавайте.

Овен – имате нужда от конкретика, а около вас ще има само размити понятие и някакви неясни договорки и обещания. Това ще ви кара лесно да губите търпение и да избухвате, но пак никой няма да ви разбира. В момента властва колективната енергия в живота ви  и няма как егото ви  да блести. Приемете този факт.

Телец –няма да се чувствате сигурни, но пък ще ви бъде много интересно. Седмицата ще даде толкова много промени в живота ви, че е излишно да си правите планове. Голяма част от тези промени ще са свързани с фактори, които са извън вас, партньорите, семейството, професионалната ви среда. Вие просто ще трябва да ги приемете.

Близнаци – идеите ви са много добри към момента и единственият ви проблем може да бъде липсата на самоувереност. Ако вие не вярвате в себе си и не сте убедени в правотата си, то никой няма да повярва във вас. Започнете промяната от себе си.

Рак – буквално няма да знаете на кой свят се намирате. Възможно е да имате главоболие, световъртежи, да не можете да се концентрирате. Точно сега можете да давате обещания, които няма да изпълните, можете да поемете ангажименти, за които не сте готови. Възможно е да се чувствате като пияни. Колкото по-кротко го карате сега, толкова по-добре ще е за вас.

Лъв – темата за свободата излиза на преден план в живота ви. В момента трябва да се освободите от всичко старо и ненужно – било то предмет или емоция. Пуснете всичко дотогава, докато не се почувствате напълно свободни. Това ще е лековито за вас.

Дева – другите хора могат да ви се струват луди, наивни, прекалено вятърничави, действащи без логика и без цел. За ваша жалост няма да можете да промените представите им, а ако се опитате, ще бъдете нарочени за лошите, затова няма смисъл. Просто наблюдавайте това, което се случва около вас, без да му давате оценка.

Везни – в момента можете да бъдете отлично социални. Хората ви харесват и искат да са около вас, искат да ви споделят, да чуят мнението ви. Това поведение към вас може да ви поласка, но то предполага и голяма отговорност. Не е забравяйте и внимавайте точно какво казвате и пред кого.

Скорпион – всеки ще иска нещо от вас. Ще се сблъскате с палитра от изискания и очаквания, а вие няма да имате нито време, нито пространство да се справяте с изискванията на другите. Пазете се от чувството на вина, което те ще се опитат да ви вменят в този процес

Стрелец –много силна еуфория може да ви обземе в момента. Начинът, по който минавате през седмицата може да е много позитивен и приятен, но за другите може да е сериозно не разбираем. Не очаквайте разбиране, а просто се наслаждавайте на собствените си усещания.

Козирог – тази седмица може да ви даде много мекота в живота. От една страна енергията ще изисква да се погрижите за себе си по един нежен начин, да си обърнете внимание на здравето, на външния вид, а от друга страна ще изиска да сте меки и приемащи в отношенията с другите хора. Това е вашата рецепта за щастие сега.

Водолей – имате нужда да се откроите от тълпата и да заявите себе си, да кажете какво искате, кои сте и какви са целите ви. Компромисите ще са ненужни в момента. Съобразяването нека остане на заден план. В момента важните сте вие. Покажете се. Заявете се.

Риби – темата за задълженията много ще ви притеснява. Това ще са както отговорностите ви в личен план, към семейството и децата, така и тези в професионален. Няма да можете да се справяте с всичко сами. Намерете правилните партньори, с които да споделите отговорностите.