Вече можем да си поговорим за нещо позитивно. То ще се случи на 04 Февруари. Седмицата започва с едно позитивно новолуние в знака на Водолея.

Целият месец Януари беше много бавен, много муден и толкова много неща се случваха в нас, а и около нас. Тази тежест сега ще отшуми и новолунието ще ни даде възможност за едно ново начало, за нов старт.

Трябва да знаем, че денят преди новолунието, този на новолунието и денят след това са със сложна и ниска енергия. Това са моменти подходящи за изолация, за свързване със себе си, за почивка. Ако сега се опитвате да правите много неща, то лесно можете да се изтощавате, да се дразните на себе си и така да блокирате процесите в живота ви. Особено ниска ще е енергията сега през уикенда.

След сряда ще можете да влезете в новата енергия и да й се насладите, но дотогава се щадете. Трябва да знаете, че точно в момента темперамента ви може да е прекалено остър и лесно да влизате в излишни конфликти, в които не бихте влезли в друг момент от живота ви.

Енергията на това новолуние е много ментална и носи идеята за задвижването. При всеки един човек това ще се случи в различна сфера от живота му, белязана от дома, в който попада новолунието.

То ще се случи на 15 градуса в знака на водолея и ще бъде усетено най-силно от хората, които имат планети около 15я градус във фиксираните знаци – Лъв, Водолей, Телец и Скорпион.

Това е чистата енергия на освобождението. Можем да се освободим от стари и ненужни идеи, хора, предмети. Време е да изчистим живота си, за да направим място на новата енергия. Целият процес ще изисква и елемент на смелост и на дързост, но точно сега е моментът да ги проявим по един безстрашен начин.

Дайте си време да усетите енергията на новото, на промяната и на революцията във вашия живот, а след като усетите тази енергия, насладете й се!