Прогноза

11-17 Февруари

Това е седмицата на интуитивното общуване, в което не се анализираме, а се усещаме. Хората, които носят това качество могат да се чувстват отлично, а тези, които не го носят, ще е добре да се научат.

 

 

Овен – седмицата изисква от вас да се успокоите, да намерите своя център и да застанете в него. Прекаленото действие и прекалената конкуренция могат да ви изморяват, дори  да ви разболяват. Намерете време за себе си и го посветете на неща, които ви зареждат и ви правят щастливи.

Телец –през тази седмица можете да бъдете особено привлекателни и сексапилни и хората да са силно впечатлени от вас. Възможно е да сте и умело манипулативни и лесно да постигате целите си. Правете така, че да не навреждате на другите, защото и това е възможно.

Близнаци – много ви се иска да подредите света по вашия начин и да го виждате точно както си го представяте. Илюзиите могат да са ви чудесни приятели, но грешни съветници. Ако в момента има разочарование в живота ви, то няма да се дължи на другите хора, а само на вас и на вашите лични очаквания.

Рак – темата за търговията, обмена на пари, финансовите договорености излиза на преден план в живота ви и то по един позитивен начин. Ако имате планирани сделки, то сега можете да се договорите за добри условия, по които те да се случат. Можете да бъдете особено убедителни точно сега.

Лъв – колкото по-мъдри, изчакващи, търпеливи и грижовни сте сега, толкова по-щастливи ще бъдете. Седмицата може да бъде много бавна за вас, ако се опитвате да действате, но много бърза, позитивна и наситена, ако си позволите да чувствате и да възприемате.

 

Дева – възможно е да намирате хората за прекалено нелогични и потънали в емоциите си. Трудно ще ги разбирате, а те ще се правят, че не ви чуват. Това може особено да ви дразни и да искате да се налагате – не го правете. Просто е дошъл моментът и за вас да слушате, а не да говорите.

Везни – имате много енергия, но няма да можете лесно да намерите начин, по който да я проявите. Това може да създава напрежение у вас, недоволство. Може би е добре да разберете, че ако нещо не се случва, то може би това е добрият сценарий за вас и трябва да го приемете, вместо да му се противопоставяте.

 

Скорпион – това е седмицата на доверието за вас. Ако успеете да се доверите на другите, да им кажете от какво страдате и каква помощ искате, то ще можете да постигнете щастието, към което се стремите. Сами ще ви е много трудно. В компания ще ви е много лесно.

Стрелец –време е да оставите сухия анализ на страна и да се опитате да усетите какво ви казват другите. Претендирате, че търсите истината и я защитавате. Точно това трябва да направите сега – да усетите истината, а не да я анализирате и претегляте ментално.

 

Козирог – темата за лечението излиза на преден план в живота ви. Това може да е вашето лично лечение, а може и да е лечението на близки до вас хора. Може да става въпрос както за лечение на емоции, така и на физически неразположения. Тази седмица ще изиска от вас висока степен на посвещение.

Водолей – много особено е енергията на седмицата за вас. От една страна има много напрежение, от друга страна има голяма нужда от хармония. Възможно е на моменти да избухвате и да сте груби дори към най-близките ви. Важното е след това да можете да се извините и да обясните поведението си. Не се крийте от откритата комуникация.

 

Риби – комуникацията в живота ви силно ще се подобри и ще можете да споделите идеите си по един ясен и правилен начин на другите. Сега е моментът да кажете как се чувствате, както искате и какво искате да промените както в личния ви, така и в професионалния ви живот. Време е да се изкажете.