Прогноза

18-24 Февруари

Седмицата започва с пълнолуние в знака на Девата и ще изисква от нас да подредим себе си, емоциите си, приоритетите си и да се замислим дали се намираме на правилното място в живота ни тук и сега.

.

 

Овен – седмицата е отлична за това да подобрите връзката с тялото си. Това може да означава започване на диета, може да означава и по-чести посещения на спортна зала, нов начин на хранене, нов режим на сън. Имате нужда от подредба, която, обаче, ще започне от самите вас.

Телец –това, което ще ви вълнува най-много, е любовта – какво се случва в тази сфера, има ли я, няма ли я, наранява ли ви, издига ли ви. Ще сте крайно любовно настроени и няма да ви се занимава със земни, скучни и банални неща, затова просто й се отдайте.

Близнаци – на преден план ще излезе темата за задълженията в живота ви. Основно това ще са ангажиментите и отговорностите, които имате в професионален план. Сега те ще са много и от вас ще се изисква да сте гъвкави и адаптивни, за да можете да подредите приоритетите си така, че да се справите с всичко.

Рак – тази седмица ще ви накара сериозно да се задействате, да сте активни, да сте емоционално експресивни и да помагате на другите. Ако останете сами, можете да се претоварите със собствената ви енергия. В момента имате енергия за споделяне, затова направете го.

Лъв – темата за здравето излиза на преден план в живота ви. Това е както емоционалното, така и физическото здраве. Просто се погрижете за себе си и отказвайте тези ангажименти, които са ви прекалени. В момента е важно да имате време и пространство за себе си и за собствените ви нужди.

 

Дева – през тази седмица, освен да анализирате, ще трябва и да чувствате. Интуицията ви много ще ви помага, ще ви води, а от вас ще се изисква просто да я следвате.  Направете го, тя няма да ви подведе.

Везни – задълженията във финансов и емоционален план ще излязат на преден план в живота ви и ще ви се наложи да си оправите старите сметки. Задълженията ще ви тежат, ако ги неглижирате и се правите, че ги няма. Сега е моментът да подредите всичко по начина, по който искате това да се случи.

 

Скорпион – приятелите ще са важната тема, която ще ви вълнува през тази седмица. Те ще са и опората, от която имате нужда, за да се чувствате добре. Покажете им колко ги цените и колко важни са те за вас.

Стрелец –семейството излиза на преден план като основен учител в живота ви. Способността да се обвързвате емоционално по качествен начин ще бъде тествана от най-близките ви. Ще трябва да се търпеливи с тях и да им показвате, че ги обичате, независимо какво се случва.

 

Козирог – енергията на тази седмица може да ви се струва много разсеяна и да ви е трудно да се фокусирате.  Понякога е добре да загубите фокуса над целта, за да можете да го откриете след това, след като съзнанието ви си е починало. Дайте си този шанс.

Водолей – парите са темата, която силно ще ви вълнува сега. Ако нямате пари, то ще се мотивирате да изкарате, а ако имате, то ще поискате да ги развиете с цел да изкарате още повече. Парите ще ви дават и самооценката. Затова е добре те да присъстват в живота ви сега.

 

Риби – да се чувствате добре тук и сега, то трябва да поставите едни ясни рамки в живота ви и да сте наясно докъде се простира свободата ви, докъде се простира задълженията и отговорностите ви и да не преминавате през тези рамки, защото това може да води до сериозно объркване в живота ви.