Прогноза

                         25 Февруари – 03 Март

 

През тази седмица всеки ще се обърне към себе си и ще се свърже с дълбоките си емоции и желания. Дошъл е моментът да направим себе си щастливи, а другите да останат на заден план.

 

 

Овен – време е да разчистите живота ви. Започнете от дома ви – разделете се с всичко старо и ненужно. Подарете дрехите, които не сте носили от много време. Разделете се с тези емоции, които ви тежат и ви карат да сте нещастни. Сега е моментът за ново начало при вас.

Телец –силно непредсказуеми ще бъдете през тази седмица. От една страна можете да живеете в ограничения и с идеята за спестявания, а в следващия момент ще харчите и ще искате да си отворите душата. Лесно ще преминавате от едното състояние в другото. Нещо ви липсва, нещо ви тежи – замислете се какво е.

Близнаци – много очарователни и симпатични ще бъдете през тази седмица и това ще ви помага с голяма лекота да реализирате плановете и идеите си. Трябва само да се пазите от самозаблудите, в които можете да попаднете.

Рак – възможно е да се чувствате много уязвими през тази седмица. Хората, около вас, ще искате да са откровени с вас и ще изискват това поведение и от вас, а на вас няма да ви харесва. Много силно и ревностно ще искате да пазите личните си емоции и преживявания и да не ги споделяте с другите.

Лъв – партньорството излиза като най-важната тема в живота ви в момента. Това е както личното партньорство, така и професионалното. Помислете дали сте доволни от партньорите си и бъдете внимателни в какви нови връзки влизате. Решенията, които ще вземете сега, са много важни.

 

Дева – много сериозно ще се бъркат темите любов и приятелство в живота ви. Ще искате да ви възприемат по единия начин, а ще бъдете възприемани по другия. Не се ядосвайте и не се опитвайте да се налагате, а се постарайте да разберете и другата страна.

Везни – от вас ще се очаква да сте новатори, да правите нови неща, да сте смели и да рискувате. Сега е моментът да действате и да покажете уникалната си личност. Не е момент да се криете и да се правите на скромни.

 

Скорпион – възможно е да се почувствате много свободни и това силно да ви изплаши. Ще имате време за себе си, ще се разделите с хора или ситуации, които дълго са ви дразнели и в първоначалния момент няма да имате представа какво да правите, затова си дайте време да свикнете.

Стрелец –ще ви се налага да съчетавате неща, които на пръв поглед са трудни за съчетаване. Другите ще изискват от вас да правите чудеса и ще се държат с вас така, все едно искат от вас нещо нормално. Опитайте се да покажете на близките ви на какво сте способни и след какъв момент те просто прекаляват.

 

Козирог – имате нужда да съберете енергията си и да се насладите на собствената ви компания, без да давате обяснения и без да се съобразявате с другите. Намерете време за себе си и го прекарайте по начина, който лично на вас най-много ви харесва.

Водолей – седмицата ще ви донесе лекота и удоволствия. Въпросът е да не прекалявате, защото ще имате тази склонност. Това може да е прекаляване с храна, с алкохол, а може и да е едно прекалено странно поведение, което да плаши другите.  Удоволствията ще са по-хубави, ако съумеете да ги споделите и с другите по един позитивен начин.

 

Риби – през тази седмица е възможно да имате много задължения и да ви е трудно да се справите с всичките. Намерете човек или хора, на които да се доверите и да споделите отговорностите. Така ще ви е много по-лесно и ще си направите пространство да дишате.