Предстои края на астрологичната година. Скоро ще дойде пролетта, а с нея ще започне и новата астрологична година със знака на Овена. Сега е моментът да се обърнем към себе си и да усетим какво се случва в нас. Неслучайно избрахме да започнем и цикъла „Чудото на любовта“ точно сега. Всичко започва от нас и ако искаме да променим нещо, то трябва да започнем от себе си.

Новолунието в Риби, което ще се случи на 06 Март, носи в себе си много лекота, мекота и нежност. Дава ни копнеж да се свържем със собствените ни емоции, да ги видиш, да ги уважим и да ги приемем. Това е и задачата ни точно сега. В момента само ние сме важни и разбира се – това, което става в собствения ни емоционален свят.

Новолунието е границата между новото и старото. В този ред на мисли през седмицата можем да се разделим със стари емоционални модели на поведение, а ако се налага и с хората, с които ги свързваме.

Това Новолуние както поставя точка, така и дава идеята за едно ново начало. Особеността на това  начало се бележи от дома, в който попада то.

Ето и няколко важни съвета, свързани с позитивното преминаване през енергията на Новолунието в Риби:

  1. Сега е моментът да си помогнем на себе си, а не да пилеем енергията си и да спасяваме света.
  2. Сега е моментът да излекуваме емоционалните си рани, а не ранени да се хвърляме в нови ситуации, които отново ще ни наранят.
  3. Сега е моментът да сложим край на всичко, което вече е приключило в живота ни, но още ни е страх да го пуснем. В момента емоциите ни трябва да са леки и нежни, а не изтормозени и тежки.
  4. Сега е моментът да се откажем от ролята си на жертва и да спасим себе си.
  5. Сега е моментът да се обърнем и свържем със себе си.

Желая ви много емоционално щастие през следващите дни!