Каква чудесна седмица ни предстои! Периодът на ретроградният Меркурий вече приключи и можем да си отдъхнем. Информацията и плановете вече могат да се случват необезпокоявани, но едновременно с това не трябва да забравяме заключенията, които научихме от изминалите три седмици, през които темата за общуването беше обърната навътре и ние търсехме истината в себе си.

С други думи сега можете да включвате договори, да си купувате телефони, да поправите това, което ретроградният Меркурий ви е причинил като объркване и забавяне.

Другото важно събитие се свързва със съвпада на Плутон с южния лунен възел. Отново говорим за карма и за събития и преживявания, които сме замели под килима и смятаме, че се отминали в живота ни. Това са ситуации както от настоящия ни живот, така и такива, свързани с духовния ни път и личната ни карма.

Темата за сигурността, за стабилността, за авторитетите, за властта и за вписването в социален план ще излезе на преден план в живота на всеки един от нас. Тази тенденция ще има и отражения в социален план, а ние вече виждаме редица политически, социални и обществени промени, които са в процес на случване.

Тази тенденция ще бъде усетена най-силно от представителите на знака Козирог, който са родени около 10 Януари. Може би тези представители вече усещат тенденцията много силно в живота си.

 Следват няколко направления, в които всички трябва да сме внимателни:

 

  1. През тази седмица ще се промени представата ви за правилно и неправилно и от вас ще се изисква да защитите собствената си гледна точка по един явен и категоричен начин.
  2. Стари ситуации, свързани с шефове, авторитети, държавна администрация ще излязат на преден план и ще изискват от вас да се справите с тях.
  3. Особено уязвима може да е костната ни система, както и да ни се наложи да посетим зъболекаря.

 

Има и още едно хубаво събитие, което ни предстои. Това е прекрасното, силно и вдъхновяващо пролетно новолуние в знака на Овена, но за него ще си говорим допълнително.

Очаква ни нов месец, изпълнен с много нова енергия. Усетете прилива на енергия, но си дайте и време за почивка и адаптация свързана със смяната на часовете време.  Намирайте време за себе си и усещайте от какво има нужда вашето тяло и вашата душа, следвайте интуицията си.

Пожелавам ви успешна нова седмица изпълнена с вдъхновение, пролет и красота! Вече всички усещаме аромата на цъфналите дръвчета около нас, спирайте по минута всеки ден да му се насладите!

Желая една прекрасна седмица на всички,

Хули Леонис