Това пълнолуние не е като другите. Много е особено и може би, защото  тук много силна роля Уран.

Темите, които засяга е как съчетаваме личната представа за себе си с партньорството и как всичко това се вписва в социалната норма. Това пълнолуние ще бъде като лупа, която ще ни покаже много ясно какви проблеми носим в себе си, как те се отразяват в партньорството и как всичко това се отразява на социалната среда, в която живеем.

Основният ми съвет към всички е да се наслаждават на личната си уникалност, но и да не забравят, че живеят в социална среда, която споделят с другите и ако някаква част от тази среда страда, то всички страдат.

Това твърдение може да бъде съотнесено както в личностен план, така и в социален.

Ето ги и най-важните аспекти, които трябва да знаем по отношение на това пълнолуние:

  1. Другите ще ни дадат помощта, от която имаме нужда и ще ни балансират. От нас се изисква да им позволим да го сторят.
  2. Животът в крайностите ще е излишен. Важно е да разберем, че ситуацията нито е черна, нито е бяла, а е силно нюансирана. Именно общуването ще ни позволи да разберем това.
  3. Справедливостта не е самостоятелен и едностранен акт, ако е такава, то тя е диктатура. На диктаторите няма да им е никак приятно, когато им кажат, че са не справедливи, но ще трябва да го разберат и да се променят.
  4. Можеш да намериш мястото си като разбереш къде се намираш спрямо другите. Тези, които сами са си определили мястото и са си направили сметката без кръчмар, могат да са силно разочаровани.
  5. Много настъпателни хора ще станат по-меки, за да привлекат партньорството, а много отстъпчиви хора ще станат по-категорични, за да поправят и спасят партньорството.

Когато едно предизвикателство се изправи пред вас, потърсете помощ и подкрепа. Не е необходимо да се справяте сами. Понякога предизвикателството е много по-голямо от вас и вие не можете да се справите.

Желая ви късмет,

Хули Леонис