Неслучайно цяла седмица учим уроците на Сатурн. Той символизира връзката ни със Земята. Той е основната на 3Д живота. Символ е както на страховете, така и на идеята за заземяването.

Тази основа ни е много важна в момента, защото уикендът ще ни донесе новолуние в знака на Телеца.  Темата за заземяването на идеите, за подобряването на връзката със земния ни живот и тялото ще излезе на преден план. Без помощта на Сатурн, уроците на това новолуние биха били по-трудни.

Аспектите на новолунието са чудесни. Това означава, че то може да ни донесе голям потенциал за стабилизация както на емоциите, така и на идеите и плановете, на живота ни като цяло. Просто трябва да сме търпеливи.

Знаете, че последните часове преди новолунието носят много ниска енергия. Опитайте се активно да си почивате през уикенда и не правете планове за прекалено голяма социализация, пътувания, промени.

Нека сега да разгледаме какви са най-важните 5 съвета, които трябва да знаем за това новолуние:

  1. Стабилизирайте финансовото си състояние. Направете си план, по който да върнете задълженията си. Направете си и план за по-добри доходи.
  2. Извоювайте собствената си хармония, а не се съобразявайте с това, което другите се опитват да ви наложат като хармония.
  3. Преразгледайте темата за храната в живота ви. Какво прави тя с вас – подхранва ли ви или ви убива, липсва ли ви? След като си отговорите на въпроса, вземете мерки да поправите ситуацията.
  4. Създайте желания от вас уют в битов план, който да ви кара да се чувствате щастливи и добре.
  5. Хармонизирайте отношенията с майка ви. Простете й за това, за което дълго време не сте могли да й простите. Дори и да направите малка крачка в тази посока, ще бъде лечебно за вас.

 

Желая ви много хармония и много мъдрост!

Хули