Енергията на тази седмица е по-скоро празнична. Разбира се, зависи от самите нас дали ще можем да я приемем като такава и да й се насладим.

Новолунието  Телец рамкира една важна тенденция, която ще се доразвие през тази седмица. Това е нуждата да се заземим. С други думи да усетим тялото си, да се свържем с него, да се почувстваме уютно в земната реалност и да й се насладим.

От друга страна това означава да реализираме всичките си идеи и планове на практика, а не да си оставим да се реят безцелно в идейния свят и да вярваме, че щом имаме идеята, то това означава, че почти сме я реализирали. Това не е вярно! Заземяването на една идея и реализирането й в земната реалност нито е толкова лесно, нито е толкова просто, а най-вече е бавно и изисква време.

Разбира се, не сме оставени на произвола на съдбата. Меркурий ще се премести в знака на Телеца и ще ни помогне да мислим по един по-практичен начин, насочен към практична реализация на идеите ни.

Тази енергия ще е много подходяща за хората, които обичат да планират и да правят така, че всичко около тях да е стабилно и устойчиво. Те ще се намират в свои води.

Енергията на седмицата може да е силно дразнеща и напрягаща хората, които не пускат контрола над живота, опитват се да го направляват и искат всичко да става по техния начин. Ще бъде много дразнеща и за хората, които са свикнали и обичат да бързат, защото ще трябва да се изправят пред урока, че животът е по-голям от тях и носи собственото си темпо.

Аз мога само да ви пожелая да се насладите максимално на енергията на седмицата!

Хули Леонис