Скъпи приятели,

Радвам се, че проявявате такъв жив интерес към астрологичната прогноза в понеделник. Всеки има мнение по отношение на промените, които се случват с нея. За някои от вас новата й форма е отлична, за други напълно непотребна.

Истината е, че моята работя се променя. Променя се и идеята на посланията, които искам да споделя с вас. Скоро ще направя и видео съдържание, в което този процес да бъде обяснен. С други думи се готвят новите Очевидни скрити истини, които ще споделя с вас през лятото.

В момента ви поднасям прогнозата под тази форма, която намирам за най-правилна и истинна. Аз вярвам в свободната воля и вярвам, че ако човек знае каква е енергията на седмицата, ще съумее да я използва по най-добрия начин за себе си. Някой ще избере да действа, друг да се пази от нея и да не прави нищо.

Моята работа е насочена към това да ви помагам да упражнявате собствената си воля и това е направлението в астрологията, което ме вълнува. Приемете, че повече няма и няма да има класическа прогноза по знаци.Намирам, че тази стара форма играе ролята на лъжлив мотиватор и притъпява свободната воля, но дава обяснение за личното безсилие и обреченост.

Ако настоящия формат не ви е приятен, то приемете, че това е статия, в която споделям тенденциите за седмицата.

При споделянето на тенденциите няма да има споменаване на астрологични термини, а направо ще имате един директен превод на астрологичната информация на разбираем език.

Вярвам, че това е новата позитивна форма за споделяне на информацията и вярвам, че ще бъде оценена положително от тези, които ще я разберат, приемат и ще им резонира.

Прилагам и видео, в което говоря за моя подход в астрологията.

Желая ви прекрасен уикенд и до понеделник, когато ще споделя новата статия с тенденции за седмицата!

Хули Леонис