Дойде време и за пълнолунието в знака на Скорпиона. Винаги е сложно, когато луната се намира в този знак. Ефектът може да е както лечебен, така може и да е силно емоционално травматизиращ. Това се дължи на факта, че се изправяме пред собствените ни страхове и нуждата нещо в живота ни да се промени. Преминаваме през символична смърт на старо наше аз и се отваряме за новата енергия. На думи звучи лесно, но на практика е страшно.

Точно това може и да се случи – да се активират страховете ни, да ни се наложи да се обърнем към най-дълбоките части на емоционалния ни свят и да видим какво има там. Със сигурност преживяването ще бъде вълнуващо и много ценно.

Пълнолунието винаги носи идеята за кулминация в живота ни, която често се свързва с идеята за края. Ето ги и 5-те важни неща, които трябва да знаем за Пълнолунието:

  1. Добре е да се издължим на хората, на които дължим пари и да поискаме другите да се издължат към нас.
  2. Хармонията в живота ни ще се свързва със способността ни да се променяме и да се адаптираме към новата среда като доброволно пуснем от живота ни да си отиде всичко старо и ненужно.
  3. Няма как да има нова и позитивна енергия в живота ни, ако прекалено силно сме вкопчени в старата енергия. Трябва доброволно да се разделим със старата енергия.
  4. Оценката, която ще получаваме от хората отвън ще е пряко свързана със способността ни да владеем собствения си характер, гнева и да умееш да трансформираме негативните емоции в нещо конструктивно.
  5. Ще разберем, че нашето щастие е част от колективната енергия и за да сме самите ние щастливи, то ще трябва да накараме и хората около нас да се чувстват по този начин.

Желая ви успех!

Хули Леонис