След като се потопихме дълбоко в собствените си емоции и усетихме толкова много неща и такива, които ни харесват, и такива, които не ни харесват, сега дойде моментът, в който да споделим какво сме почувствали.

Тази седмица може да е много ценна по отношение на общуването. Ако имате тайни, ако има скрити неща, за които сте се притеснявали да говорите, то сега е подходящият момент да го направите.

Тайната винаги носи напрежение и поставя бариери в общуването. Ако тя изчезне от живота ти, то общуването може значително да се подобри.

В общуването е важно не само какво казваме, но и какво чуваме от другата страна. Ако сами си говорим, то това е монолог, а не общуване. Освен това тази седмица изисква от нас да сме много внимателни по отношение на причинно-следствената връзка в живота ни. С други думи внимавайте какво казвате и на кого и си давайте сметка какви биха били последствията.

В този ред на мисли енергията на седмицата изисква да сме дипломатични, а не прибързани. Тези, които са вербално много смели и говорят, без да мислят, могат да си навлекат много проблеми и след това дълго време да не могат да се съвземат от тях. Тези хора, които си мерят приказките, не говорят излишно, но все пак казват истината, ще се чувстват силни и ще могат да постигнат целите си по-лесно, защото ще са убедителни.

Тази седмица има и една друга особеност. Когато усетите, че прегрявате, че главата ви не може да спре да мисли и сте прекалено ментални, то намерете време да останете сами, да медитирате, да се занимавате с някакво изкуство, което ви разтоварва, за да се почувствате по-добре.

Опасният елемент на седмицата идва от прекалената менталност, а решението се крие в добрата  връзка с емоциите.

Желая ви успех!

Хули Леонис