След като се свързахме с емоционалния си свят и подредихме мислите си, сега дойде и моментът да останем сами със себе си. Това не е самотата, която трябва да ни плаши, а здравословното усамотяване, което ни зарежда и ни кара да се чувстваме добре.

През тази седмица е добре да намираме време за себе си, за това, което ни радва и зарежда сърцето ти. При всеки е различно – някой ще иска да спи, друг да рисува, трети да кара колело. Важното е да се почувствате свободни и свързани със сърцето си.

За всеки един от нас сега е важно да намира време за себе си. Дори да сте на почивка с много хора, намирайте време да оставате със себе си. Излишната и неподходящата компания сега могат да ви дестабилизират и да ви накарат да се почувствате по непривичен за вас начин.

Целта на седмицата е да се свържете със себе си, да усетите себе си, да се свържете с нуждите и желанията ви.

Точно това ще направим и в края на седмицата, когато ще се проведе последната стъпка от цикъла „Чудото на любовта“.  Ако сте пропуснали да участвате в него, за вас ще има едно специално събитие в последните дни на пролетта, наречено „Пътят на любовта“. Това ще е един уикенд, в който ще усетим любовта и ще заявим желанието си да се свържем с нея. За повече информация, пишете на events.xyli.leonis@gmail.com