На преден план излиза удоволствието от комуникацията. В момента е важно не само да говорим, но и да можем да чуем другата страна, да я разберем и да я уважим.

Чудесен период за споделяне на истини настъпва. Ако дълго време сте пазели тайна от близките си и усещате, че това прекалено много тежи на отношенията ви, то сега идва моментът на споделянето. Разкритата тайна може да отвори много голямо пространство за истината и да даде много светлина във взаимоотношенията ви.

Тази седмица носи и една голяма опасност по отношение на плановете и идеите. Опасността се крие в това, че всички обещания, които се дават, които давате и ви дават могат да са прекалени, нереални и в бъдеще да не се реализират.

Има я енергията на изхвърлянето и на обещанието, което цели другата страна да приеме условията, но и една подчертана неангажираност към това дали процесът ще бъде доведен успешно до край. Бъдете много внимателни по отношение на договори – както професионални, така и по отношение на по-елементарни неща като закупуване на мебели или договори, свързани с ремонти.  Ако не следите всеки детайл, то всичко може да се обърка до такава степен, че да се чудите дали вие сте участвали в преговорите и сте се договаряли за това, което сте получили.

Енергията на седмицата е чудесна за това да изчистим собствената си гледна точка и да разберем какво е важно за нас и в какво вярваме. Мнението на другите няма значение, то може само да ни обърква.

Енергията на седмицата е трудна по отношение на дългосрочни обещания. Просто сега не е моментът да си даваме сериозни обещания за неизяснен период в бъдещето. Едновременно с това ще изпитваме много голям копнеж да получаваме тази обещания. Ние ще искаме да се самозаблудим, но другият ще ни е виновен с това, че се е съгласил да е инструмент на нашата самозаблуда. Самозаблудата винаги води до емоционално разочарование и до болка. След като сте предупредени, предпазете се.

Истината за вашия индивидуален път на любовта, ще потърсим заедно на предстоящото събитие “Пътят на любовта”. Побързайте да се запишете. Повече информация за събитието можете да намерите тук: https://www.facebook.com/events/416552259198311/

Желая си много мъдрост,

Хули