Стигнахме и до кулминацията на идеите с пълнолунието в Стрелец, което ще се случи на 17 юни в 11:13. Това едно от най-значимите пълнолуния за тази година.

То ще ни кара да подредим идеите си и да погледнем навътре във себе си, за да достигнем до нови осъзнавани за нашата лична истина.

В момента най-важното е да разберем себе си и да се отърсим от идеите и представите, които не припознаваме като наши. Време е ненужното да си отиде за да дадем път на новата енергия. Време е да се освободим от всички стари и ненужни идеи и вярвания. Разбира се моментът е много добър за доразвиване на вече започнати идеи, които са важни за нас.

Момента е подходящ и за нашето духовно израстване и осъзнаване. Прозренията, които получим сега ще ни донесат дългосрочни резултати в бъдеще.

Енергията на стрелеца се свързва и с оптимизма, но все пак е добре да бъдем умерени и внимателни във всичко което предприемаме.

Енергията на пълнолунието ще ни накара да се замислим къде искаме да бъдем. Необходимо ли е да се преместим или да останем където сме.

Ще имаме възможност да прозрем какво се крие зад думите и да се сблъскаме с истината, независимо дали тя ни харесва или не.

Това пълнолуние ще сложи края на менталното пътешествие, на което сме били от много време и ще ни накара да се срещнем отново с реалността.

Ще разберем, че дългосрочната цел се постига последователно стъпка по стъпка, а първата стъпка започва тук и сега.

Желая ви осъзнато отработване на енергията през предстоящата  седмица!