Пригответе се за голяма енергийна промяна този понеделник по време на Ягодовата луна.

Тази седмица е особено наситена на преживявания. Връзката с емоциите ни излиза на преден план, а с нея се подчертава и нуждата да усетим правилно себе си и да се свържем с истината ни същност.

Готови ли сте да достигнете до вашето истинско аз? Тези от вас, които са положили усилие, съвсем скоро ще берат плодовете на личната си трансформация. Тези от вас които все още не са, ще бъдат форсирани да го направят, доверете се на процеса и  на енергията защото всяка трансформация ни е необходима и правилна. Промените са ни нужни за да продължим да се развиваме, както в духовен така и във физически план.

Какво е значението на ягодовата луна и защо се нарича така? Защото се случва точно в сезона когато берем този плод и му се наслаждаваме. Ягодите символизират и намеренията, които всеки от нас е засял тази пролет. Би било много магично ,ако цвета на луната бъде розово-червен, това няма да се случи, но нейната енергия ще донесе светлина в душите на всеки от нас.

А това ,че тази ягодова луна се случва в знака на Стрелеца ще направи всички ни много приключенски настроени. Запомнете ,че е важно да останете със себе си, тук и сега и да доведете до край това което те започнали.

Помислете какво от това което сте посели като намерение тази пролет трябва да остане и кое трябва да си отиде. Погрижете се не само за духовното, но и за земното. Погрижете се и за вашият дом, освободете се от всичко, което ви носи негативна енергия.

И последно помислете какви са вашите нови намерения и желания, как искате да продължите духовния си път и посейте семената на вашите намерения, защото това е което ще пожънем тази есен.

Тази събота аз и първата група участници ще тръгнем по Пътя на любовта. А вие не забравяйте ,че специално за вас има и втора дата и за нея остават последни места. Запишете се още днес за 29 и 30 юни. Имаме и специална цена за тези от вас, които решат да дойдат с компания.