Този сезон на Очевидните скрити истини е специален. В него ви разказвам за моя метод и начина, по който аз боравя с астрологията. Той е различен от това, с което сте свикнали. Сигурен съм, че ще ви е интересен всеки един епизод на поредицата, независимо че може да не ви допадне. Това е и целта на този сезон. Всеки от вас да усети и да разбере дали моят метод е подходящ за него.

Аз имам много начини, по които комуникирам себе си. Единият е свързан с колективната работа и семинарите, които правя. Възможно е да разберете за себе си, че това е формата, под която искате да общувате с мен. Другият са индивидуалните консултации. В тях говорим за родовата ви енергия, а астрологията я използвам като база на анализ. Възможно е да разберете, че тази персонална форма е подходяща за вас.

Третият начин е посредством книгите, които пиша. Те също са информационен канал. Възможно е да разберете, че и трите начина са подходящи за вас и биха ви помогнали да стигнете до собствената ви истина. Възможно е да усетите, че само един от тях е подходящ за вас, а другите не са и това е чудесно.

В този сезон на Очевидните скрити истини се акцентира и над промяната в работата ми. Фокусът стават събитията, който организирам, а в личната ми работа астрологията се обогатява с анализа на родовата енергия и енергийните медитации, които се използват за енергийно лечение чрез осъзнаване.

Вярвам, че след този сезон работата ми ще ви е много по-ясна  и ще се запозная с много повече правилни хора, за които и аз ще съм правилният терапевт.

Желая ви приятно гледане.