По ваша молба, за всички, които са пропуснали, представям ви интервюто, което излезе във вестник “Уикенд”:

Здравей Хули, би ли ни дал повече информация за енергетиката на тази година.

Енергията на тази година е много особено. Класически казано тя е положителна и то много. Въпросът е да обясним какво означава положителна енергия. Това е енергията на развитието, на действието, на разширението, на новите познания. За да дойде новата енергия в живота ни, то трябва да се разделим със старата. За много хора този процес на пускане на старото е много страшен, а новото още повече ги плаши, защото не им дава сигурност, то е непознато. С други думи годината е изключително позитивна и полезна за тези, които се доверяват на живота и могат да я усетят. За другите може да бъде прекалено променяща се и това да води до сериозни личностни кризи при тях.

Но нали миналата година беше сложна. Имаше много ретроградни планети. Всички очаквахме, че тази ще е много по-добра. Защо се получава така?

Тя реално е много по-добре, защото има случване, има посока и тя е напред. През миналата година всички ретроградни планети сякаш спряха времето, изкараха миналото на преден план и ни накараха да се обърнем към себе си. Тогава просто пластовете се наредиха по един нов начин, а сега ние виждаме резултата от това разместване на пластовете. Най-хубавото е, че имаме възможност, на базата на личната ви воля, любовта ни към живота и доверието, което изпитваме към него, да подредим всичко така, че ние да сме доволни и щастливи.

Какви са основните теми, които характеризират настоящата година?

С преминаването на лунните възли в знаците на Рака и Козирога , на преден план излезе темата как съвместяхме личния и професионалния ни живот. Всеки един от нас ще усети, че когато залитне в една от крайностите, ще се чувства нещастен и не пълноценен. Урокът пред всеки един от нас е да намери баланс между отговорностите и безотговорното поведение, в което пълноценно си почивка, между дома и кариерата, между това да усеща и да анализира, между това да е авторитет и да умее да се доверява. Това са много важни теми и доброто им усвояване предполага много предизвикателства, които сега ще са в сферата както на дома, така и на кариерата.

Наричаш тази година любовна, защо така?

Така е. Това е един процес, през който аз преминавам през тази година. Той е индивидуален, но едновременно с това в него са участници и всички хора, които са част от събитията, които организирам през тази година. След издаването на книгата ми „Очевидната скрита истина за любовта“ аз реших да се посветя и на усещането на любовта. Книгата е по-скоро менталната рамка.

Би ли споделил какви са заключенията от твоите изследвания?

Определено бих. Те са много важни и на моменти леко тъжни. Разбрахме, че формата, под която се случва любовта на земята е равна на привързаност. Истинската, високо вибрационна любов, все още не може да намери мястото си на земята. Това се случва поради факта, че на земята реалността е много плътна и изпълнена със страхове. Страховете активират едно много болезнено его, което постоянно иска да получава и да е оценявано, но не знае как да направи същото с другите хора. Страховете и болезненият егоизъм за пречките пред това да отворим сърцето си и да пуснем любовта в него.

Чудесно казано. Би ли споделил какви са новостите около теб в момента?

Разбира се. В момента подготвям новия сезон на езотеричната ми поредица „ Очевидните скрити истини“. Това ще е четвъртият сезон. В миналият сезон, миналото лято си говорихме за семейството, а през този ще си говорим за Новата астрология. Това е моят метод на интерпретация на астрологията. Поредицата може да се гледа в интернет.

Какъв е новият метод за работа в астрологията? Би ли повдигнал завесата?

Да, ще го направя. Най-кратно казано това е астрологията, в която се отчитат не само показателните в рождената ви карта, хороскоп, а се отчита и влиянието на родовата ви енергия, на програмите, които носите от рода си, както и се акцентира над свързването с личната ви воля.

Звучи много интересно. Ще се радвам да разбера повече и със сигурност ще проследя поредицата, която си подготвил. Би ли ни казал и какво можем да очакваме през лятото. Кратка прогноза?

Лятото, с горещите емоции, които носи, винаги ни кара да сме импулсивни и прибързани, но точно тази година от нас ще се изисква да сме умерени и много аналитични. Възможно е да стартираме проекти, които като идея звучат добре, но ние не сме готови за тях и в бъдеще ще ни е много трудно да ги реализираме. Особено внимателни трябва да сме през юли, а тази тенденция се простира чак до средата на Август. Това е период за преоценка на постигнатото, а чак след началото на Септември можем да се активизираме отново.

Независимо че това се води период на почивка и на отпуски, в социален план има много тенденции, които се „пекат“ и ще видим „опеченото“ през есента. Това са тенденции както на национално, така и на глобално равнище и те ще доведат до големи промени към края на годината и в началото на новата. Това, обаче, е една дълга тема, за която предлагам да си говорим през есента.

Желая на всички едно прекрасно лято и много мъдрост.