Наближаваме кулминацията на лятото. Още днес, в понеделник, слънцето ще премине в знака на Лъва – сърцето на лятото и горещите емоции.  Към горещите емоциите ще можем да прибавим и емоционалното объркване, което ни дава ретроградният Меркурий, който вече се върна в знака на Рака.

От една страна ретроградният Меркурий лекува общуването, комуникацията, изчиства идеите ни, но от друга страна ни дава изключително много стрес, защото за да ни накара да видим, че има проблем, то той ни посочва болката и нас ни боли, за да ни промени идеите, то трябва да провали старите ни планове и да ни насочи към нови.

Възможно е да има известен стрес през тази седмица при всички хора и той ще се дължи на това, че ще има моменти на ментална несигурност, в които няма да знаем какво да правим. В тези моменти е добре да изчакаме и да видим какво ще ни поднесе живота, а не да се опитваме да се правим на силни и да действаме.

Това, което много ще ни подкрепя, но и ще ни пречи е егото. От една страна то ще ни прави уверени и категорични, но от друга страна ще затруднява промените, защото ще ги възприемаме като лична обида. След като вече сте прочели това и сте предупредени, то поработете по темата и позволете на живота да ви води, както и се наслаждавайте на промените.

Желая ви една вълнуваща седмица!