Може да се намираме в най-горещия месец от годината, но енергията на седмицата е изцяло подчинена на Уран и е много революционна, ментална и студена и няма нищо общо с топлотата на Слънцето. Отвън ще е топло, отвътре ще е революция.

От една страна Уран става ретрограден. Този период ще е много особен. Той носи както позитивни моменти, така и носи своите предизвикателства. От позитивна гледна точка това може да е време на вътрешно освобождаване. Може да се разделим с всичко ненужно и старо, но тази промяна няма да е плавна и постепенна, а ще е рязка и динамична. Буквално може да ни прелее чашата на търпението и да решим да действаме тук и сега, като оставим всички страхове и опасения назад.

Периодът е много подходящ да загърбим егоизма и да се посветим на групови дейности, да сме полезни на повече хора, да сме част от колектив, който може да постигне повече, бидейки заедно.

Това е и период, в който човек ще обърне специално внимание на мечтите си, най-вече на тези, които е забравил. Сега ще се сети за тях и ще иска да ги реализира.

От напрегната гледна точка Уран ще даде много промени. Те ще са внезапни, неочаквани по своя характер, а това може да е особено напрягащо. Уран често дава неочаквани промени на сценария и ни показва, че има и друг път. Това ще е много стресиращо за хората, които обичат да си планират всичко. Сега ще им бъде показано, че има и друг начин.

От друга страна ще имаме пълнолуние в знака на Водолея. В такъв момент от подсъзнанието излизат много неща, които са трудни за осъзнаване. Може да имате чувство, че полудявате. С други думи може да се държите непривично и да изненадвате себе си, за жалост не по положителен начин. Що се отнася до кармата, то тя  ще протича по отношение на темите символизирани от Лъва и Водолея – любими хора, деца, приятели. Когато кармата протича, ние нищо не можем да направим освен да я приемем. С други думи можем да преминем през емоционално предизвикателни ситуации с най-близките до нас хора. Това може да доведе до изчистване на натрупаното напрежение, но може и да доведе до по-сериозно обтягане на отношенията.

Предизвикателството на тази седмица е нашият собствен темперамент. Ако се справим с него, можем да се справим с всичко.

Желая ви много мъдрост!