През изминалата седмица сякаш се случи една своеобразна кулминация на енергията. Това беше енергията на лятото, енергията на топлината, както и енергията в самите нас. Нещо се промени и то завинаги.

Слънцето се насочва към това да излезе от знака на Лъва и да влече в знака на Девата – знакът, който символизира края на лятото и прехода към есента.

През тази седмица енергията постепенно ще става много по-умерена и много по-рационална. В живота на някои хора този преход може да се случи внезапно – от много драма и много силни емоции изведнъж всичко да се успокои и реши. В това се крие и тайната на тази седмица – да не се доверяваме прекалено много на драмата, защото тя се базира на почти прегорели емоции и истерия. Зад всяка една драма има логично и практично обяснение и точно сега можем да го потърсим. Ако го и намерим, то можем да подредим живота ни така, чеда се чувстваме максимално добре.

И независимо че енергията на лятото и на месец Август предполагат почивка и бездействие, отдолу има една много активна тенденция, която иска да действаме, да творим, да изразяваме себе си. Важно е да й обърнем внимание и да не я пренебрегваме, защото в противен случай тя може да създаде много голяма драма.

Седмицата е отлична за творческо вдъхновение и за реализация на творческия потенциал.

Това, от което трябва да се пазим, е поведението на крайностите. Те отразяват това, което се случва в нас, но не ни помагат в общуването с другите хора.

Желая ви много мъдрост и вдъхновение!