Началото на месец Септември за мен винаги се свързва с позитивната енергия на началото. Може би това е и любимият ми месец от годината. Затова избрах да започнем разгадаването на Мистериите на живота – името на новия цикъл, именно през Септември.

Знакът на Девата се свързва с красивата, грижовна и мила женска енергия. Девата не е майката, която ражда детето, а е тази, която го отглежда и възпитава. Много прекрасен потенциал носи този знак, но за жалост в съвремието се интерпретира по един земен и битов начин и се свежда до идеята за счетоводство.

В името на най-високата вибрация на знака на Девата – а именно майката, която учи детето си на емоции, реших и първото събитие от цикъла да е посветено на женската енергия. Веднага нека да заменим думата женска с емоционална, за да е по-ясно.

Чрез емоционалната си енергия ние се свързваме с другите, даваме и получаваме любов, позволяваме си да даваме и получаваме нежност, чрез тази енергия молим за помощ и си позволяваме да я получим. Женската или емоционалната енергия съставя голяма част от живота ни.

За жалост емоционалното обвързване е много трудно. Още от деца се сблъскаме с множество забрани, които не ни позволяват да демонстрираме емоциите си. Повечето хора забравят почти напълно емоционалното за емоционално обвързване докъм 30та си година. Неслучайно казвам забравят – защото всеки го носи като умение в себе си.

Именно на това ще посветим първото събитие от цикъла – да се свържем с емоционалната си енергия, да я видим, да я лекуваме, ако се налага и да я направим отново активна в живота ни. Ще бъде много интересно!

Желая ви един топъл и вълнуващ Септември!