Енергията на изминалите дни ни накара да сме логични и конкретни. Сякаш се живееше малко по-лесно в ежедневието, защото и ние се отнасяхме към него с повече практичност и заземеност. Използвахме логиката, тя беше нашият помощник. Събирахме много факти и много информация, а сега е време да усетим всичко това и да го минем през собствената ни истина. Цялата седмица ще е една своеобразна подготовка за този процес, който ще кулминира в Пълнолунието, което ще се случи в знака на Рибите през уикенда.

Пълнолунието винаги носи в себе си идеята за екзалтация, за енергийна върхова точка. Точно в тази точка, през тази седмица, ще се срещнат нашите логика и интуиция и това ще доведе до обогатяване на собствената ни истина.

Основният инструмент през тази седмица, който ще ни показва дали сме в пътя си или не, това ще е тялото. Важното е да следим неговите реакции.

Време е да погледнем и какво ще ни даде самото пълнолуние. Акцентите, които дава това пълнолуние са много важни. Ето ги и тях:

  1. Сега ще ни се наложи да се разделим с илюзиите ни за собствените ни живот и силно да се сблъскаме с ежедневието и проблемите му, ако искаме да продължим успешно по пътя си.
  2. Точно сега можем да осмислим по нов начин темата за работата – какво ни дава, какво ни взима и как искаме да продължим напред в професионален план. Много ценен момент за заключения.
  3. Наранените емоции и физическата болка ще подчертаят връзката ви и за да се справим с физическата болка, то ще е добре да започнем да лекуваме емоциите си.
  4. Много заплетени ситуации, в които логиката не работи, ще бъдат решени на базата на интуицията.
  5. Най-важният момент, който ще подчертае това пълнолуние е това до каква степен можем да служим на себе си и на собствените си емоции, а оттам и на другите. Отговорът на този въпрос ще реши много от проблемите ни и ще ни даде информацията, от която имаме нужда, за да сме щастливи.

Проблемите, които акцентира това пълнолуние, са привидно от ежедневен характер, но са и много важни по отношение на подредбата на живота ни. Сега е моментът както да подредим себе си, така и светът около нас по начина, който ни харесва и ни прави щастливи.

Желая ви успех!