Енергията на седмицата е много особена. Свикнали сме да действаме, да сме активни, да се налагаме и да продължаваме напред. Всичко в живота ни е насочено към прогрес.

Енергията на тази седмица носи точно обратната вибрация. Тази вибрация може да се стори много стресираща за много хора, особено за тези, които не спират да мислят и да действат. Същата вибрация може и да е много лечебна за другите, които усещат, че са се объркали, че не са в правилната посока. Те ще имат възможността да се огледат в другите хора и в събитията от живота си и да направят тези промени, от които се нуждаят.

Темата за старите задължения ще излезе на преден план. Това могат да са задължения към дома и семейството, към работата или нещо, което сме обещали на себе си. Законът на кармата сега минава като полицай да провери дали всичко е наред и дали сме изпълнили това, което сме казали, че ще се случи. Ако сме го изпълнили, чудесно – ще има елемент на задоволство. Ако не сме, обаче, ясно ще ни бъде показано, че идват много нови задължения и отговорности и те ще се натрупат над това, което още не сме завършили.

Енергията  на тази седмица ще ни накара да се справим с предизвикателствата на времето. Ще накара тези, които живеят в миналото и тези, които живеят в бъдещето, да се върнат в настоящето и да се справят с проблемите тук и сега.

Другите хора ще са както наше отражение, така ще са и наш коректив. Ако имаме проблем с другите хора, то трябва да проследим какво отразяват от нас самите и какво не искаме да видим и да променим в себе си.

Неслучайно енергията на тази седмица е така сложна. Това е началото на есента. Това е моментът, в който енергията се променя и изисква и от нас да се променим и да станем малко по- наблюдателни както към себе си, така и към света, който ни заобикаля.

Честита есен на всички!